Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Tips voor een mooi kantoor

| door

Een kantoor is het visitekaartje van je bedrijf. De uitstraling van een kantoor is één van de eerste dingen die opvalt als je als (potentiële) klant binnenloopt. Het is daarom erg belangrijk dat je kantoor een bepaalde eerste indruk achterlaat. Maar zorg je voor een mooi kantoor? In dit artikel helpen we je op weg.

Inspiratie opdoen

Om erachter te komen wat jij mooi vindt, moet je inspiratie opdoen. Dit kun je doen door andere kantoorpanden te bekijken, maar ook door te zoeken op internet. Ook via blogsites zoals Manvannu.nl kun je erg veel inspiratie opdoen.

Vaak hebben dit soort blogsites categorieën die je leuke inzichten geven. Zo kom je er snel achter wat bij jouw kantoor past. Een andere populaire manier om tot inspiratie te komen is een app als Pinterest gebruiken. Door middel van de juiste zoekopdrachten kun je hier erg veel mooie kantoorinterieurs vinden.

Advies vragen

Een andere manier om erachter te komen hoe het interieur van je kantoor een goede indruk achterlaat is een interieuradviseur om hulp vragen. Zij hebben vaak de ervaring en expertise om jouw kantoor van de juiste uitstraling te voorzien. Dit is wel een optie die in de meeste gevallen kosten met zich meebrengt, maar als je gaat investeren in een nieuw interieur kun je dit maar beter meteen goed doen.
Het advies is om eerst zelf online te oriënteren en vervolgens in samenwerking met een adviseur de juiste keuze te maken. Zo is de kans het grootst dat jouw kantoor een enorm goede indruk achterlaat bij de (potentiële) klant!

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights