Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Tips voor het huren van kantoorruimtes

| door

Wanneer je jouw bedrijf wilt uit laten groeien tot een succes is het van belang dat je op zoek gaat naar de beste kantoorruimtes. Door een professionele ruimte te zoeken weet je zeker dat alle mensen op de werkvloer op een prettige manier aan de slag kunnen gaan.

Nu is het alleen wel zo dat er het een en ander komt kijken bij het huren van kantoorruimtes. Wij van Amsterdam VVE beheer hebben voor jou de handigste tips voor het huren van kantoorruimtes. 

1. Check de contractsvrijheid

Het controleren van de contractsvrijheid is een van de belangrijkste stappen die je maar kunt nemen. In het contract staan alle bepalingen opgenomen die van belang zijn bij het huren van het betreffende pand.

Bij het controleren van de contractsvrijheid zal je op een aantal zaken moeten letten. Zo raden wij van VVE totaal beheer aan om altijd te kijken naar de volgende zaken: de betalingstermijnen, de mogelijkheid tot onderverhuren en de bijkomende kosten die komen kijken bij het huren van de kantoorruimtes.

Zo is het bij de betalingstermijnen belangrijk om te bekijken of de lengte niet voor een langere tijd is getekend. Als er niets is opgeschreven is er in beginsel sprake van een huurperiode van 5 jaar, hou hier dus rekening mee voordat je gaat huren.

2. Bekijk de bijkomende extra’s

Het is altijd handig wanneer je bij het huren van een kantoorruimte bepaalde extra’s krijgt bij het huren. Zo zijn er bepaalde kantoorruimtes die je kunt huren die zijn voorzien van een receptie.

Ook is het mogelijk om soms te kiezen voor een ingericht kantoorpand. Door te bekijken wat er op de betreffende locatie allemaal te vinden is zal je in een oogopslag kunnen zien waarom je juist voor dat pand zou moeten gaan. Het is wel zo dat een pand met meer extra’s vaak duurder zal zijn om te huren, echter moet je dit ook zien als een investering.

Zo is een receptie natuurlijk ideaal als je veel uren wilt besparen op het opnemen van de telefoon.

4. Kies het pand wat bij je past

Onze derde tip is om het pand te kiezen wat echt aansluit bij jouw onderneming. Dit lijkt misschien een inkoppertje, echter is het nog altijd iets waar veel ondernemers de mist mee ingaan.

Zij kiezen voor een pand wat niet bepaald past bij de stijl van het bedrijf, dit is natuurlijk zonde. Door goed te bekijken wat de stijl is van het pand en wat voor uitstraling het heeft zal je een kantoorruimte vinden die wel geschikt is voor jouw onderneming.

Hier op de site vind je nog veel meer informatie en artikelen die handig kunnen zijn bij het huren van de beste kantoorruimtes. Door de tijd te nemen en door niet overhaast te werk te gaan weet je zeker dat je binnen no time bij een geschikte ruimte uit zal komen.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights