Gratis Ebook: Maakt jouw website deze 3 dodelijke fouten?

Lees het Ebook en ontdek:

  • 3 blunders waardoor het grootste gedeelte van je bezoekers geen bezichtiging zal inplannen
  • Waarom je aanbod niet vindbaar is in Google
  • De belangrijkste reden waarom men zich niet voor je nieuwsbrief aanmeld

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om je website onweerstaanbaar te maken

Tips voor makelaars: huis aan huis verspreiden van folders

| door

Er is in de wereld van makelaars sprake van een geduchte concurrentie. Het is dus belangrijk om het onderscheid te maken en dat ook te tonen.

Dat kan uiteraard op verschillende manieren. Het is echter ook weer van belang om in het maken van het onderscheid uniek te zijn. Het maken van een folder en deze huis aan huis verspreiden in een specifiek gebied is een unieke optie om op te vallen. Echt op te vallen.

Er zijn weinig makelaars die van deze mogelijkheid om zich op en top te profileren gebruikmaken. Daar ligt dan ook een kans. Een kans om te groeien en nog succesvoller te worden.

[the_ad id=’28752′]

1. Maak een opvallende folder

Er vallen niet dagelijks folders door de brievenbussen die afkomstig zijn van makelaars. Er is echter wel veel ander reclamedrukwerk dat bij huishoudens wordt bezorgd.

In dit kader is het dus van belang om op te vallen met de eigen unieke folder. Dat kan door een specifieke kleurstelling te kiezen, maar ook door de vormgeving en het formaat. Er is uit onderzoek gebleken dat folders die echt opvallen eerder de aandacht trekken.

De nieuwsgierigheid is gewekt en consumenten zijn sneller geneigd om zich in de informatie te verdiepen. Dat geldt eveneens voor de huisgenoten.

2. Maak het makelaarskantoor herkenbaar

Consumenten stellen herkenbaarheid op prijs. Dat geeft namelijk een vertrouwd gevoel. Het is dus aan te raden om met de herkenbaarheid in de folder rekening te houden.

Het logo kan bijvoorbeeld als uitgangspunt dienen. Of de kleuren van het bedrijf. De herkenbaarheid van een bedrijf, zoals een makelaarskantoor verdient de nodige aandacht. Hier geen gebruik van maken is een gemiste kans.

3. Combineer mediakanalen

Het huis aan huis verspreiden van een folder biedt extra kansen. Bijvoorbeeld de kans om een ander mediakanaal onder de aandacht te brengen.

In de folder kan de website van de makelaar worden opgenomen. Dat levert al extra verkeer op. Bovendien kunnen mediakanalen gecombineerd worden, zoals reclame op de regionale of landelijke televisie of radio.

Het ene kanaal versterkt het andere kanaal.

4. Besteed de folderverspreiding uit

Als makelaar hoeft u niet zelf de folders te verspreiden. U kunt dit namelijk gemakkelijk en voordelig uitbesteden aan een professionele partij.

Wij bieden verspreiding aan op de meest uiteenlopende niveaus. De verspreiding kan landelijk, plaatselijk of provinciaal niveau plaatsvinden. Of per postcodegebied.

Er wordt door ons samengewerkt met professionele partijen om de folderverspreiding van begin tot eind perfect te laten verlopen. U kunt ons eveneens inschakelen voor de beste drukwerkdeals.

Voor meer info en vragen kunt u op deze site kijken.

Indien gewenst is het mogelijk uw folder los te verspreiden. Dat zorgt voor een hoger aandacht effect bij de consument. Het is echter eveneens een optie om de folder samen met ander reclamedrukwerk huis aan huis in het door u gekozen gebied te bezorgen.

Het effect van folderverspreiding is onverminderd groot en u kunt als makelaar eveneens profiteren van dit succes. Kies voor verspreiding van papieren folders om als makelaar de exclusieve aandacht in uw regio te trekken.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights