Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Tweedehands laptop kopen: refurbished is veilige keuze

| door

Zakelijk en particulier wordt steeds vaker gewerkt met een laptop. Zo gaan veel Nederlanders naar hun werk met een laptop in de tas. Een moderne werkplek bestaat uit een bureau met een scherm en toetsenbord waarop alleen nog de laptop op moet worden aangesloten.

Omdat de laptop intensief wordt gebruikt (werk en privé) en overal mee naar toe wordt genomen is de levensduur korter dan die van een desktop. Ben jij het beu om elke twee jaar weer een nieuw exemplaar te kopen, dan kun je ook kiezen voor een tweedehands laptop.

Ga voor zekerheid, kies voor een refurbished laptop

Tweedehands laptops vind je in overvloed op de online-marktplaatsen, maar dan gaat het meestal om gebruikte devices van particulieren. Het is altijd maar afwachten of de aangeboden producten nog wel werken en hoe lang.

Een veiligere en dus verstandige keuze is een refurbished laptop kopen bij een gespecialiseerde winkel zoals Alpha-Shop.nl. Niet alleen mag je van een speciaalzaak een goed advies verwachten, je krijgt ook nog een of twee jaar garantie op je aankoop, vaak zonder extra bijbetaling.

Verschil tussen refurbished en tweedehands laptop

Bij tweedehands laptops gaat het om gebruikte laptops die niet zijn nagekeken. Refurbished laptops zijn altijd uitvoerig gecontroleerd op gebreken en beschadigingen en grondig schoongemaakt. Als er noemenswaardige optische beschadigingen zijn, worden deze genoemd.

Mochten er toch gebreken zijn, geldt net als bij een nieuwe dat je ze binnen 14 dagen kunt ruilen of terugsturen. Zo weet je als klant altijd wat je in huis haalt. Trouwens, een refurbished laptop hoeft niet eens te zijn gebruikt; er zijn ook exemplaren bij uit niet verkochte voorraden. Daarnaast kan een refurbished laptop worden afgestemd op jouw wens.

Een tweedehands laptop naar wens

Zo kan het handig zijn om meteeen een zwaardere videokaart te laten installeren als je veel werkt met programma’s zoals Photoshop of om het geheugen uit te breiden als je werkt met zware software. En als je het niet zeker weet kun je je natuurlijk altijd laten adviseren.

En ook praktische accessoires zoals een stevige laptoptas, een adapter of een extra optische muis kunnen worden meegeleverd. Je vindt alles in een winkel. Wel net zo gemakkelijk. Niet alleen voor particulieren, ook voor de zakelijke markt zijn de webshops in refurbished elektronica een betaalbaar alternatief voor de dure merkcomputers.

Ruim assortiment tweedehands laptops

Misschien zou je het niet verwachten, maar het online aanbod refurbished en tweedehands laptops en computers is groot. De kans dat je je droom computer online vindt is dus groot.

Zie jij jouw laptop er toch nog niet tussen staan – en heb jij geen haast – dan loont om regelmatig even te kijken. De meeste webshops breiden het assortiment wekelijks en soms soms zelfs dagelijks uit. Neem voor de aardigheid maar eens een kijkje in het aanbod van vandaag.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights