Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Visitekaartjes Drukken: Maak Indruk met Unieke Drukwerk Opties

| door

Of je nu een eigen bedrijf runt of werkt in de zakelijke sector, visitekaartjes blijven een belangrijk instrument voor het netwerken en het opbouwen van relaties. Het is de eerste indruk die je achterlaat bij een potentiële klant of contactpersoon. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan het ontwerp en de uitvoering van je visitekaartjes. In deze blog bespreken we de unieke mogelijkheden van drukwerk en waarom je visitekaartjes moet laten drukken.

Waarom visitekaartjes laten drukken?

Visitekaartjes zijn een onmisbaar onderdeel van het netwerken en zakendoen. Wanneer je iemand ontmoet tijdens een evenement, vergadering of sociale bijeenkomst, kun je jezelf en je bedrijf presenteren met een professioneel visitekaartje. Het is niet alleen een handig hulpmiddel om je contactgegevens te delen, maar het laat ook een blijvende indruk achter. Bovendien geef je de ontvanger iets tastbaars om te onthouden wie je bent en wat je doet.

Unieke mogelijkheden van drukwerk

Visitekaartjes drukken biedt talloze mogelijkheden om je kaartjes uniek en opvallend te maken. Hieronder bespreken we enkele opties:

  •       Verschillende afwerkingen

Er zijn verschillende afwerkingen mogelijk om je visitekaartjes extra op te laten vallen. Kies bijvoorbeeld voor een mat- of glanslaminaat, of ga voor een Spot UV-afwerking. Hierbij wordt een glanzende lak aangebracht op bepaalde delen van de kaartjes, wat zorgt voor een mooi contrast en een unieke uitstraling. 

  •       Speciale materialen

Naast standaard papier en karton, zijn er ook speciale materialen beschikbaar om je visitekaartjes nog unieker te maken. Denk bijvoorbeeld aan PVC, hout, metaal of zelfs stof. Hiermee creëer je een visitekaartje dat niet alleen opvalt, maar ook lang meegaat. 

  •       Foliedruk

Foliedruk is een techniek waarbij folie wordt aangebracht op de visitekaartjes voor een glanzend en luxe effect. Er zijn verschillende kleuren folie beschikbaar, zoals goud, zilver en koper. Hiermee geef je je visitekaartjes een chique uitstraling en maak je indruk op je contactpersonen.

Hoe maak je je visitekaartjes opvallend?

 

Nu je weet waarom het belangrijk is om visitekaartjes te laten drukken en welke unieke mogelijkheden er zijn, bespreken we hoe je je visitekaartjes opvallend kunt maken.

 

  •       Kies een uniek ontwerp

Een van de belangrijkste elementen van een visitekaartje is het ontwerp. Kies voor een ontwerp dat past bij jou en je bedrijf, maar maak het ook uniek en opvallend. Gebruik bijvoorbeeld felle kleuren, een opvallend patroon of een bijzondere vorm. Hiermee val je op tussen alle andere visitekaartjes.

 

  •       Maak gebruik van afwerkingen en speciale materialen

Zoals eerder besproken, zijn er verschillende afwerkingen en materialen beschikbaar om je visitekaartjes op te laten vallen. Kies bijvoorbeeld voor een foliedruk of ga voor een PVC- of houten visitekaartje. Hiermee maak je niet alleen indruk op je contactpersonen, maar onderscheid je jezelf ook van de rest.

 

  •       Zorg voor een duidelijke boodschap

Naast een uniek ontwerp en bijzondere afwerkingen, is het ook belangrijk om een duidelijke boodschap te communiceren op je visitekaartje. Zorg dat je contactgegevens goed zichtbaar zijn en vermeld duidelijk wat je doet en waarvoor je bedrijf staat. Zo weet de ontvanger meteen waarvoor hij of zij bij jou terecht kan.

Hoe laat je je visitekaartjes drukken?

Het laten drukken van visitekaartjes is tegenwoordig erg eenvoudig. Er zijn talloze online drukkerijen waar je visitekaartjes kunt bestellen. Je kunt hierbij kiezen uit standaard ontwerpen of je eigen ontwerp uploaden. Houd er wel rekening mee dat het ontwerp aan bepaalde specificaties moet voldoen voor een goede drukkwaliteit.

Wil je liever persoonlijk contact met een drukkerij en een proefdruk bekijken voordat je bestelt? Dan kun je ook terecht bij een lokale drukkerij. Hier kun je samen met een professional je ontwerp bespreken en eventuele afwerkingen en speciale materialen bekijken en beslissen.

 

Het belang van visitekaartjes mag niet worden onderschat in het netwerken en zakendoen. Door aandacht te besteden aan het ontwerp, afwerkingen en materialen, en een duidelijke boodschap te communiceren, kun je jezelf en je bedrijf op een professionele manier presenteren en indruk maken op je contactpersonen. Het laten drukken van visitekaartjes is tegenwoordig eenvoudig en biedt talloze unieke mogelijkheden om je kaartjes op te laten vallen. Dus waar wacht je nog op? Laat je visitekaartjes drukken en maak indruk op je contactpersonen!

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights