Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Veilig werken op kantoor, kies voor bedrukte mondkapjes

| door

Het gebruik van mondkapjes is heel gebruikelijk in dokterspraktijken en ziekenhuizen. En naarmate de Covid-19 pandemie voortduurt, komt het gebruik ervan ook steeds vaker voor bij het publiek.

Gezichtsmaskers zijn ontworpen voor regelmatig gebruik in openbare omgevingen waar sociale afstand enorm moeilijk is. Ze bieden veiligheid aan je klanten, bezoekers en medewerkers.

Een mondkapje kan jou en je werknemers een groter beschermingsniveau bieden in een periode waarin ze het meest kwetsbaar zijn. Er zijn verschillende soorten materialen die worden gebruikt om een ​​mondkapje te maken.

En als je weet welke kleur of welk materiaal je wil gebruiken, dan kun je erop vertrouwen dat het mondkapje dat je koopt moeiteloos zal passen in de ruimte waarin het moet worden gedragen.

Bedrukte mondkapjes voor speciale momenten

Voor speciale gelegenheden zoals beurzen en evenementen, kun je kiezen voor bijzondere, bedrukte mondkapjes. Maar ook gewoon in de wandelgangen en liften op kantoor.

Als je op zoek bent naar een passend mondkapjes voor tijdens dergelijke momenten, dan zijn bedrukte gezichtsmaskers de perfecte keuze. Bedrukte mondkapjes zijn veelal van hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijk.

Dit komt omdat het masker kan worden aangepast aan het moment. Dat kan een slogan of afbeelding zijn passend bij de afdeling of een specifiek evenement. Je kunt ook alleen de bedrijfsnaam of het logo op de mondkapjes laten bedrukken voor een unieke indruk.

Mondkapjes zijn er in verschillende variëteiten

Als het gaat om bedrukte mondkapjes, dan zijn er verschillende opties beschikbaar. In feite kunnen deze maskers worden aangepast aan een breed scala aan vormen, maten, ontwerpen en kleuren.

Er zijn enkele bedrijven die je kunnen helpen bij het ontwerpen en vervolgens laten bedrukken van je mondkapjes. Een andere mogelijkheid is om de buitenkant van je mondkapje te laten bedrukken met afbeeldingen erop.

Bovendien ben je vrij in je keuze om de afbeeldingen en het ontwerp te selecteren die je op het masker wil.

Bedrukte mondkapjes bieden óók bescherming

Bedrukte mondkapjes vallen niet alleen positief op, ze zijn ook nog eens gewoon duurzaam en kunnen je beschermen tegen allerlei ziekten. Ze bieden eveneens bescherming tegen stof en vuil.

Bovendien zijn ze redelijk handig en bescheiden in gebruik. Idealiter kun je jouw mondkapje op tal van evenementen en gelegenheden gebruiken. Je mondkapje kun je zodanig laten bedrukken dat ze passen bij het moment waarop je ze weggeeft.

Een goede drukkerij zal je graag van dienst zijn voor het bedrukken van mondkapjes.

Bedrukte mondkapjes en social media

Maar een slimme ondernemer kan nog veel meer met bedrukte mondkapjes. Het is namelijk ook prima in te zetten in combinatie met een actie op social media.

Je kunt bijvoorbeeld een kortingsactie starten door het weggeven van gratis mondkapjes bij een minimale order. De kwaliteit van de mondkapjes is enorm verbeterd.

De meeste mondkapjes hebben een uitstekende filter en je kunt ze wassen en weer opnieuw gebruiken. Zo kun je langere tijd met een mondkapje doen. Hierdoor is het bedrukte mondkapje ook nog eens een bijzonder duurzame keuze.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights