Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Vergeet nooit meer een afspraak met behulp van een smartwatch

| door

Het overkomt iedereen wel eens, je vergeet een afspraak. Dit is super vervelend voor jou maar ook zeker tegenover de ander.

Wanneer je een afspraak vergeet voor het werk kan dit betekenen dat je misschien een belangrijke deal misloopt wat schadelijk kan zijn voor het bedrijf. Dit mag natuurlijk niet gebeuren. De smartwatch biedt de oplossing!

Smartwatch

Veel mensen dragen al smartwatches en het worden er alleen maar meer. Vooral onder mannen wordt de smartwatch heren steeds populairder.

Dit komt omdat smartwatches super handig kunnen zijn. Smartwatches beschikken over veel functies die overeenkomen met een smartphone. Zo kan je bellen, fotos bekijken, muziek opzetten, het nieuws lezen, het weer bekijken en zelfs contactloos betalen.

Vergeet nooit meer een afspraak

De smartwatch heeft ook een agendafunctie die er voor kan zorgen dat je nooit meer een afspraak hoeft te vergeten.

Wanneer je een online agenda gebruikt op je mobiel of computer kan je deze agenda koppelen aan je smartwatch. Zo kan je ook instellen dat je een melding krijgt wanneer de afspraak begint of wanneer je weg moet.

Met een mobiel kan het gebeuren dat die op stil staat of de batterij is leeg waardoor je niet doorhebt dat er een melding afgaat van je agenda. Dit kan natuurlijk niet gebeuren met je smartwatch omdat je die altijd om je pols hebt.

De batterij kan alleen wel op gaan van een smartwatch maar wanneer je het horloge snachts oplaad is er niks aan de hand.

Stijlvol

Buiten de functionaliteit van het horloge om is de smartwatch ook nog eens zeer stijlvol. Smartwatches bestaan al in verschillende soorten en maten.

Je kunt kiezen voor verschillende merken en besturingssystemen. Wanneer je je telefoon wilt koppelen met een smartwatch moet je er goed op letten welke merk smartwatch overeenkomt met het merk van je telefoon.

Smartwatches komen ook in verschillende kleuren en je hebt zelfs een dames en heren smartwatch. Dus je kan helemaal zelf bepalen welke bij jou past!

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights