Gratis Ebook: Maakt jouw website deze 3 dodelijke fouten?

Lees het Ebook en ontdek:

  • 3 blunders waardoor het grootste gedeelte van je bezoekers geen bezichtiging zal inplannen
  • Waarom je aanbod niet vindbaar is in Google
  • De belangrijkste reden waarom men zich niet voor je nieuwsbrief aanmeld

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om je website onweerstaanbaar te maken

Verkopen van uw Bedrijfspand in Amsterdam

| door

U wilt u bedrijfspand in Amsterdam snel en met zekerheid verkopen? Schakelt u daarvoor een makelaar in of gaat u zelf op zoek naar een koper. Dit artikel helpt u om wegwijs te worden zodat ook u vlot en op een goede manier uw bedrijfspand in Amsterdam verkoopt.

Heeft u een bedrijfspand in bezit en wilt u deze snel en goed in de markt zetten? Dat kan door inschakeling van een makelaar. Een makelaar heeft kennis van de regio en kan de waarde van het pand goed vaststellen. Ook is hij in staat om het bedrijfspand op Funda te zetten met een ronkende advertentietekst. Het nadeel van een makelaar is dat hij een courtage rekent voor zijn diensten. Op zich is dit logisch omdat de beste man ook geld moet verdienen om zichzelf in z’n levensonderhoud te kunnen voorzien.

Bedrijfspand Amsterdam verkopen

Bedrijfspand in Amsterdam verkopen? U kunt u bedrijfspand ook aanbieden aan een opkoper. Een aanvraag is vaak heel eenvoudig en laagdrempelig. U betaalt geen courtagekosten en een aanvraag is bovendien gratis. In enkele stappen heeft u uw bedrijfspand in Amsterdam aangemeld.

Het kan veel problemen voorkomen als u uw pand vlot kunt verkoopt. U wilt leegstand van dit Amsterdamse object voorkomen. Dit is vaak het gevolg van het niet kunnen verkopen van het pand of opzegging van de huurder. Uiteraard wilt u uw pand snel weer verkopen.

Vanwege de toegenomen leegstand is het voor bedrijfspand eigenaren niet meer vanzelfsprekend dat hun bedrijfspand direct na oplevering worden verkocht. Het komt tegenwoordig nog maar erg weinig voor dat een bedrijfspand in Amsterdam helemaal verhuurd is. Het is daarom wijs om het internet toe te passen. Nieuwe initiatieven om uw bedrijfspand te verkopen worden steeds belangrijker. Een opkoper in onroerendgoed is laagdrempelig en een aanvraag kost u niets. Daarnaast heeft u de zekerheid dat het pand is verkocht.

Waarom uw bedrijfspand verkopen zonder bedrijfsmakelaar?

Argument 1 geld besparen

Een belangrijke reden om uw bedrijfspand te verkopen zonder bedrijfsmakelaar is om geld besparen. U wilt geen onnodig hoge makelaarskosten betalen wanneer u gaat verkopen.

Argument 2 flexibiliteit.

Als verkopende partij van een bedrijfspand ben je flexibeler zonder makelaar. Jij bepaalt de spelregels en je hoeft met niemand rekening te houden. Bij een makelaar is het nog maar zien of de gewenste oplevering aansluit bij uw wensen.

Argument 3 Kennis van het bedrijfspand

U kent het bedrijfspand in Amsterdam als geen ander. Daar heeft u geen bedrijfsmakelaar voor nodig, toch? U kunt alles vertellen over het pand ten aanzien van bereikbaarheid, ligging etc.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights