Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Verlichting voor bedrijfspanden

| door

Verlichting kan zowel het humeur als de productiviteit beïnvloeden. Het zal je daarom ook niet vreemd klinken dat verlichting in bedrijfspanden een heel andere soort verlichting is in vergelijking met de verlichting die men thuis gebruikt.

Werknemers zijn vaak veel productiever wanneer er in kantoren voor de juiste lampen wordt gekozen. Het vinden van de beste kantoorverlichting is daarom terecht een topprioriteit voor ontwerpers en facilitair managers. In dit artikel geven we 3 tips voor het kiezen van de beste verlichting in bedrijfspanden.

#1 – LED als bedrijfsverlichting

In de afgelopen jaren zijn LED-lampen enorm populair geworden als energiezuinig alternatief voor de traditionele gloeilampen. LED-verlichting is over het algemeen wat duurder in aanschaf, maar bij gebruik in kantoren zal het op de langere termijn waarschijnlijk geld besparen.

Dit komt omdat LED-lampen veel langer mee gaan. Daarnaast is LED-verlichting ook een gezonde keuze voor werknemers en bezoekers van bedrijfspanden. Uit onderzoek blijkt dat LED veel minder migraine veroorzaakt en het biologisch ritme niet verstoort.

#2 – Lichtintensiteit en kleur

Over het algemeen zijn warmere geel– of oranjegekleurde verlichting beter om te ontspannen – ideaal dus voor in de woonkamer.

Daarentegen zijn de koelere blauwe en witte verlichting beter om bij te werken, wakker te worden en draagt het bij aan de concentratie. 

#3 – Kantoorverlichting om energie te besparen

Energiezuinige lampen, zoals LED, zijn een uitstekende keuze voor bedrijfspanden. Een andere manier om energie te besparen, is door bewegingsgevoelige lampen te plaatsen in ruimtes die niet continu worden gebruikt, zoals voorraadkasten en overlegruimtes.

Ook lampen met een timer zijn een uitstekende keuze om energie – en dus geld – te besparen.

Steinhauer lampen als bedrijfsverlichting

Steinhauer is een merk met een groot aanbod kwalitatieve bedrijfspandverlichting. De lampen van Steinhauer zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en uitvoeringen – van plafondlampen tot tafellampen en van vloerlampen tot hanglampen en spotjes

Steinhauer verlichting – de perfecte keuze voor bedrijfspanden..

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights