Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Voordeel van groen op kantoor

| door

De voordelen van groen op kantoor zijn inmiddels door wetenschappelijk onderzoek bewezen. Het is aan te tonen dat de kwaliteit van het leven er een stuk beter op wordt wanneer je in een groene omgeving kan werken.

Dat komt in de eerste plaats doordat het bijdraagt aan een verbetering van belangrijke functies. Zo kan je je veel beter concentreren in een groene omgeving. Daar komt ook bij dat je geheugen erdoor wordt versterkt. Dat wat je doet blijft dus ook nog eens veel beter hangen.

Je gaat er dus simpelweg flink beter van presteren als medewerker.Meer doen, minder zorgen


Groen op kantoor helpt je dus concentreren en onthouden. Dat is ook de basis van de verbetering van je prestaties op kantoor. Omdat je beter in staat bent om je taken te doen, zal je al snel merken dat je ook veel meer gedaan krijgt in dezelfde tijd.

Zonder dat je daardoor meer zorgen krijgt. Het is namelijk ook bewezen dat een groene omgeving op kantoor stress verlagend werkt. Dat betekent dus dat je harder kan werken, maar er juist minder last van hebt.

Zo heb je er niet alleen zelf profijt van, maar helpt het je werkgever ook.Voordelen voor de omgeving


Het voordeel van groen op kantoor beperkt zich niet alleen tot je persoonlijke prestaties. Het is namelijk ook bewezen dat je er veel algemene voordelen uit kunt halen.

Denk bijvoorbeeld aan de filterende kwaliteiten die planten hebben. Dat betekent dat de luchtkwaliteit alleen maar beter zal worden. Bovendien kan je met behulp van planten de akoestiek in een ruimte wat beter maken. Het galmt allemaal wat minder omdat de geluiden geabsorbeerd worden.

Met als voordeel dat je dus ook wat meer rust hebt in je werkomgeving. Het zijn allemaal voordelen waar iedereen op kantoor optimaal van kan profiteren.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door https://denheldboomverzorging.nl

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights