Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Voordelen van een SDD in je iMac


| door

De voordelen van een SSD in je iMac vind je op allerlei vlakken. Zo is het bijvoorbeeld een manier om je wat tragere iMac een stuk sneller te maken.

Dit is ook goed te begrijpen, want het is niet voor niets zo dat de nieuwe modellen van nature al een SSD krijgen van Apple. Je kunt de snelheid tot wel vijf keer zo hoog als voorheen maken op deze manier.

Deze voordelen kan jij ook ervaren met de iMac die je al hebt. Bovendien zijn er ook andere pluspunten die niet onderschat mogen worden. 


Steviger en sterker


De voordelen van een SSD in je iMac zijn ook te vinden op het gebied van de kwaliteit. Zo is het allemaal een stuk steviger en stabieler door de manier waarop deze zijn opgezet.

Er zijn geen bewegende delen in de SSD te vinden. Dat betekent dus ook dat de kans dat er iets kapot gaat een stuk kleiner wordt. Met als voordeel dat je er dus veel meer en veel langer plezier van kan hebben.

Precies zoals je dat graag ziet. De investering is er zo dus ook gemakkelijk uit te halen als je je iMac veel gebruikt.Direct betere prestaties ervaren


De voordelen van een SSD in je iMac zijn vooral te vinden op het gebied van de prestaties die je computer kan leveren. Zo is deze dus zoals gezegd tot wel vijf keer sneller dan voorheen te maken.

Daarnaast is het met een SSD ook een stuk zuiniger werken. Daardoor ben je minder kwijt aan energiekosten en spaar je het milieu. Ook is het zo dat een SSD een stuk stiller is dan een harde schijf.

Ook waar het gaat om geluidshinder op kantoor of thuis is dit dus een goede oplossing om voor te gaan. Dit is altijd aantrekkelijk.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights