Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Waarom een watercooler een leuke toevoeging is aan je kantoorruimte

| door

Het kantoor is een ruimte waar medewerkers elke dag een lange tijd doorbrengen. Daarom is het als bedrijf zijnde van belang om optimale voorzieningen te bieden. De koffiehoek is uiteraard een bekend begrip, maar niet iedereen drinkt de hele dag door koffie of thee.

Het drinken van water is bovendien belangrijk. Een lichaam heeft iedere dag anderhalf tot twee liter vocht nodig. Als bedrijf doe je er dan ook goed aan om medewerkers te stimuleren water te drinken.

De stimulans is te versterken door een watercooler op kantoor te plaatsen die meteen als een leuke toevoeging is te beschouwen. Ontdek hier waarom dat zo is.

Altijd lekker fris water

Een watercooler op kantoor betekent dat je medewerkers altijd lekker fris water tot de beschikking hebben. Het is voor medewerkers ook aantrekkelijker om fris water te tappen uit een koeler dan uit de waterkraan. Maakt je kantoor gebruik van wegwerp waterflesjes voor het personeel dat in de koelkast staat?

Een waterkoeler bestellen betekent dat je niet meer hoeft te zeulen met flessen drinkwater. Bovendien spaar je daarmee ook nog eens het milieu. Zo heb je bij Watercooler-online.nl de mogelijkheid een klassieke waterkoeler te kopen of een systeem dat rechtstreeks op de leiding is aan te sluiten.

Kies je voor de klassieke variant dan maak je daarbij gebruik van een milieuvriendelijke oplossing met het gebruik van biologisch afbreekbare flessen.

Extra ontmoetingspunt

Je creëert met het plaatsen van een watercooler op kantoor een extra ontmoetingspunt. De medewerkers komen even achter het bureau vandaan om heerlijk koel water te halen. De watercooler is dan het middelpunt en de medewerkers hebben even de tijd om met elkaar een praatje te maken.

Dat is ook nog eens goed voor de sfeer in de werkomgeving. Bovendien is een goede werksfeer weer een uitstekende basis om de productiviteit te verhogen. Dat is dus ook nog een reden waarom een watercooler een leuke toevoeging is aan je kantoorruimte.

Fraai design

Het is niet zo dat een waterkoeler een lelijke sta-in-de-weg is. Er zijn namelijk hele fraaie watercoolers verkrijgbaar die gewoon met een aantrekkelijk design zijn ontworpen. Het is in dat opzicht een aanvulling, want een watercooler is een moderne blikvanger.

Bovendien zijn de waterkoelers redelijk compact in omvang. Er is dan ook weinig ruimte nodig om de waterkoeler op je kantoor een plekje te geven.

Bovendien zijn er verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zodat altijd er altijd een passend exemplaar beschikbaar is.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights