Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Waarom kiezen voor goede pennen op kantoor?

| door

Wanneer je op kantoor werkt is het heel erg handig om de juiste kantoor spullen te hebben. Wanneer dit niet het geval is kan het al erg lastig worden om je werk volledig goed te kunnen doen.

coffee 2306471 640

Een van de dingen die je op het kantoor zeker weten veel gebruikt, zijn de pennen. Er zijn een hele hoop verschillende pennen en dus ook een hele hoop pennen die je eventueel op je kantoor zal kunnen gaan gebruiken. Het is daarom wel verstandig om goede pennen voor je kantoor uit te gaan kiezen.

Namen op de pennen

Een van dingen die verstandig kan zijn om te doen is een pen met naam online kopen. Op die manier heb jij je eigen pen en zal nooit iemand kunnen zeggen dat het zijn of haar pen is.

Je raakt hem op kantoor een heel stuk minder kwijt en je hoeft dan niet steeds een nieuwe pen te gaan kopen. Zo kun je kiezen voor een Parker pen te bestellen bij www.pengraveren.nl.

Daar kun je makkelijk je pen laten graveren en iedereen zal kunnen zien dat je jouw pen niet zo makkelijk zouden kunnen gaan pakken.

Een andere reden om een pen met naam te bestellen is jezelf er aan te herinneren om aan het werk te gaan. Sommige mensen helpt het echt om op die manier hun concentratie er weer volledig bij te pakken. Het is een kleine herinnering aan jezelf dat je nog en hoop te doen hebt en eigenlijk zo snel mogelijk aan het werk moet.

Goede kwaliteit pennen

Je kan natuurlijk naar een heel erg goedkoop bedrijf gaan om je pennen te gaan kopen. Helaas als je op kantoor werkt is dit vaak geen goede oplossing. Je werkt veel met deze pennen en ze gaan het dan ook niet al te lang volhouden.

Een van de betere opties die je kunt kiezen is bijvoorbeeld cross pennen verkooppunt www.pengraveren.nl. Ze verkopen daar uitstekende pennen die een hele lange tijd mee zullen gaan. Op die manier hoef je je niet om de week zorgen te maken of je pennen het nog wel gaan doen.

Daarnaast kun je bij de goedkope bedrijven natuurlijk ook niet je pennen laten graveren. Je kunt dat bij dit bedrijf wel. Verder kun je bij dit bedrijf ook nog wat duurdere pennen kopen, maar deze gaan dan uiteraard ook een heel stuk langer mee. Zo zal je de Mont Blanc van www.pengraveren kunnen gaan kopen. Deze zijn heel erg goed, maar wel wat duurder dan normale pennen.

Pronkstuk

Op kantoor zal je hem ook kunnen gebruiken als bijvoorbeeld pronkstuk om te laten zien wat je wel niet hebt verdient met de prachtige baan die je nu te pakken hebt.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights