Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Waarom solliciteren op technische vacatures?

| door

Anno 2019 trekt de economie weer aan. Dit is natuurlijk fantastisch werk, zeker als je momenteel geen werk hebt.

Werk is de rode draad door je leven en het kan dan ook erg frustrerend zijn als je op het moment geen werk hebt. Mocht jij wel werk hebben maar vind jij je baan niet leuk, dan kan dit ook voor de nodige frustratie zorgen. Heb jij het niet leuk op je werk en ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Dan is het een goed idee om op technische vacatures te solliciteren.

In dit artikel gaat het voornamelijk over de voordelen van het werken in de bouw en welke mogelijkheden je hebt. Vraag jij je af of het werken in de bouw iets voor jou is? Of ben je op zoek naar een nieuwe baan in de bouw? Dan is het aan te raden om dit artikel goed door te lezen!

Werken in de bouw is absoluut iets voor jou als jij een doorpakker bent, hard kunt werken en snel resultaat wilt zien. In een aantal maanden kan je namelijk al iets zeer moois neergezet hebben. Uiteraard is dit ook iets voor jou als jij lekker praktisch bent. De bouw is natuurlijk erg breed.

Zo zijn er functies zoals timmerman of bouwvakker maar zou je ook directeur planontwikkeling kunnen worden. Of je nou theoretisch of praktisch ingesteld bent, in de bouw zijn er altijd wel passende banen beschikbaar. Hierbij hangt het er natuurlijk wel van af wat voor diploma’s jij hebt en hoe veel werkervaring je hebt.

Enorm veel mogelijkheden

Dat het goed gaat met de economie is duidelijk terug te zien in de bouwbranche. Het werk ligt voor het oprapen en werkgevers zijn hard op zoek naar mensen zoals jij!

Echter is het wel belangrijk dat je bij deze werkgevers uit komt. Vind jij het zelf lastig om bedrijven te benaderen voor een baan? Dan zijn er gelukkig detacheringsbureaus die jou hierbij kunnen helpen. Een mooi voorbeeld van zo’n bedrijf is Eminent Groep. Een detacheringsbureau geeft je daadwerkelijk een contract, in tegenstelling tot een uitzendbureau. Het voordeel hiervan is dat je ook doorbetaald wordt als het detacheringsbureau geen opdracht voor je heeft.

Bij een uitzendbureau staan werknemers tijdens de eerste fase van het proces niet onder contract. Dit betekent dat je moet afwachten totdat er daadwerkelijk een baan gevonden wordt. Veel mensen geven daarom de voorkeur aan het werken bij een detacheringsbureau.

Waarom werken in de bouw?

Het werken in de bouw kan ontzettend leuk zijn. De meeste mensen die werkzaam zijn in de bouw vinden het leuk om de resultaten van hun werk te kunnen zien.

Het werken in de bouw geeft veel voldoening, omdat je vaak al binnen enkele weken het resultaat van je werkzaamheden ziet. Bovendien is het werken in de bouw ideaal voor mensen die graag actief bezig zijn.

In de bouw is ontzettend veel variatie en voor vrijwel iedereen is er een geschikte baan in de branche te vinden. Het is dus zeker geen slecht idee om op technische vacatures te solliciteren.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights