Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Wat je nodig hebt voor de inrichting van een nieuw kantoor

| door

Een nieuw kantoor is altijd spannend, maar ook heel erg leuk. Wanneer je een geschikt kantoor hebt gevonden ben je daar waarschijnlijk erg blij mee, en terecht!

Maar, nu komt natuurlijk wel meteen de volgende stap om de hoek kijken. Aan een leeg kantoor heb je namelijk niets, dus je zult aandacht aan de inrichting moeten besteden.

Misschien had je hier al uitgebreide plannen voor. Wanneer dat niet het geval is doe je er goed aan om verder te lezen, want je krijgt enkele tips met betrekking tot de dingen waar je aan moet denken wanneer je een nieuw kantoor gaat inrichten!

Werkplekken

Het allerbelangrijkste is dat jij en je eventuele collega’s straks prettig kunnen werken. En werken, dat doe je aan je werkplek.

Denk dus in de eerste plaats aan comfortabele bureaustoelen en bureaus van de juiste hoogte, met daarbij voldoende stopcontacten en eventueel een laptophouder of zelfs vaste schermen. Vrijwel iedere functie kan met deze benodigdheden worden uitgeoefend.

Losse meubels

Iedere dag van begin tot eind aan je bureau zitten wordt op een gegeven moment vrij monotoon. Het is daarom prettig wanneer je bijvoorbeeld een grote tafel hebt voor de lunch en vergaderingen.

Andere losse meubels kunnen ook prettig zijn, zoals een prettige bank of luie stoel. Bij lange telefoongesprekken of een vertrouwelijk gesprek is het dan mogelijk om je even af te zonderen.

Een geschikte vloer

De vloer van een kantoor bepaald voor een erg groot deel de uitstraling van de ruimte of ruimtes. Zeker wanneer je van plan bent om regelmatig klanten langs te laten komen is het dus belangrijk dat de vloer er netjes uitziet.

Bovendien moeten kantoorvloeren bestand zijn tegen het gebruik. Dit betekent dat je met een standaard tapijt bijvoorbeeld niet zo ver komt. Deze zal vlug slijten en aan vervanging toe zijn. Dat ziet er bovendien ook niet netjes uit. 

Prettige verlichting

Tot slot is het fijn wanneer er goede verlichting is in het kantoor. Van een kale TL buis wordt niemand gelukkig en van te rood licht wordt je erg gauw moe.

Laat je daarom adviseren en kies de juiste verlichting zodat iedereen prettig kan werken in het nieuwe kantoor!

Veel succes bij het inrichten!

Met deze tips weet je waar je aan moet denken wanneer je je kantoor gaat inrichten. Zo kun je al snel gaan genieten van je nieuwe plek!

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights