Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Wat komt er allemaal kijken bij een verhuizing?

| door

Bent u van plan om binnenkort grotere kantoorruimte te kiezen? Wilt u groter kunnen werken omdat uw huidige kantoor te klein wordt? Of bent u op zoek naar een kantoor net buiten een stad, in plaats van in het centrum?

Een verhuizing vormt voor veel mensen een hectische periode. Niet alleen is het een hele opgave om een geschikte, nieuwe kantoor te vinden, ook moet de huidige kantoorruimte verkocht worden.

In het geval dat u uw huidige kantoor huurt geldt dit laatste vanzelfsprekend niet. Zorg ervoor dat u goed voorbereid van start gaat bij een verhuizing, door eerst een stappenplan op te stellen.

Er komt vaak meer bij een verhuizing kijken dan u op voorhand wellicht had verwacht!

[the_ad id=’28752′]

Een kantoor kopen en verkopen

Om een verhuizing te kunnen starten is het vanzelfsprekend allereerst belangrijk om een nieuw kantoor te vinden en uw huidige kantoor te verkopen. Een makelaar kan u hierbij helpen door al het papierwerk voor u in orde te maken.

Daarbij zijn er verschillende websites waarop u zelf kunt zoeken naar een nieuw kantoor, zonder hier de hulp van een makelaar voor nodig te hebben. Wanneer u momenteel een kantoorruimte huurt is het belangrijk dat u de huidige huur stopzet alvorens u in een nieuwe kantoorruimte intrekt.

Zo voorkomt u dat u nog huur moet betalen voor een bepaalde periode, of dat u een dubbele huur betaalt als u opnieuw kiest voor een huurruimte.

Renovatie van uw nieuwe kantoor

Wellicht is het behang op de muur van uw nieuwe kantoor nog niet naar wens, wilt u een andere vloer, of wilt u de keuken laten renoveren.

Het is sterk aan te raden om eerst een renovatie van uw nieuwe kantoor uit te laten voeren, alvorens u hier daadwerkelijk intrekt. Het is namelijk veel makkelijker om de rotzooi van een woningrenovatie op te ruimen als de woning nog leeg is.

Daarbij voorkomt u dat er vloeren of muren beschadigen als u bijvoorbeeld een nieuwe keuken in uw toekomstige kantoorruimte wilt laten plaatsen.

Verhuizen van uw inboedel

Wanneer uw nieuwe kantoor volledig naar wens is, kunt u de inboedel van uw oude werkruimte naar uw kantoor vervoeren. Dit is een tijdrovende en vaak erg stressvolle bezigheid!

Niet alleen moet de inboedel in uw oude ruimte worden ingepakt, ook moeten de meubels heelhuids bij uw nieuwe kantoor aankomen. Om het verhuizen van de inboedel iets aangenamer te maken kunt u de hulp van een erkend verhuisbedrijf bij u in de buurt inschakelen.

Voor een verhuisbedrijf is het erg eenvoudig om uw inboedel te verhuizen, daarbij weet u zeker dat de inboedel heelhuids in uw nieuwe woning aankomt. Een verhuisbedrijf helpt u overigens niet alleen bij het vervoeren van de inboedel, maar kan de inboedel ook voor u in- en uitpakken. Dit bespaart u tijd en stress!

Wilt u een verhuisbedrijf bij u in de buurt vinden? Zoek bijvoorbeeld eens op ‘verhuisbedrijf in Eindhoven’, als u in Eindhoven of omgeving woont. Een dergelijke zoekterm werkt logischerwijs ook voor andere plekken.

Over KRV Kantoorproducten

KRV Kantoorproducten helpt ondernemers bij het vinden en inrichten van werkplekken.

Zo bestaat ons assortiment onder andere uit:

[su_spacer size=”10″]

En diverse vastgoedmarketing producten:

[su_spacer size=”10″]

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights