Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Welke kantoorartikelen gebruiken we het meest?

| door

Tijdens een werkdag gebruiken we flink wat kantoorbenodigdheden. Denk aan een pen om mee te schrijven, een printer om mee te printen of een telefoon om mee te bellen.

En dat betekent dat we jaarlijks heel wat kantoorartikelen gebruiken en dus ook (online) kopen. Maar welke kantoorartikelen gebruiken we nu het meest?

De website kantoorartikelenexpress.nl deed hier onderzoek naar en er kwamen een (toch wel iet-wat verrassende) top 5 naar voren!

1. Papier

Geen verrassing wellicht, maar papier is nog steeds het meeste verkochte kantoorartikel. Ondanks dat we meer online en in de cloud zijn gaan werken gebruiken we nog steeds veel papier.

Met name print- en speciaal kopieerpapier zijn populair en worden vandaag de dag nog erg veel gebruikt. Maar omdat steeds meer bedrijven ‘online’ omarmen, is de verwachting dat de verkopen in papier wel zal gaan dalen op termijn. Voor nu is papier nog de trotse koploper!

2. Mappen

Op de tweede plek staan mappen. Van ringmappen tot aan ordners. Ze worden nog erg veel verkocht, omdat veel bedrijven nog zaken fysiek opslaan.

Je kunt dan denken aan facturen die onderdeel uitmaken van de administratie. Ook bij deze categorie is de verwachting dat dit zal gaan dalen, omdat steeds meer bedrijven online administratie voeren.

3. Nietmachines

We nieten er nog wat op los. Dat is ook niet zo gek als papier op plek 1 staat. Om papier aan elkaar vast te maken heb je toch nietjes nodig.

Wel wordt er steeds vaker gekozen voor een elektrische nietmachine omdat deze nietmachines nu eenmaal handiger zijn dan de klassieke nietmachine.

4. Cup-a-Soup

Wie kent het niet: 4 uur Cup-a-soup? Nog steeds is het ontzettend populair op kantoren en wordt het veel gedronken. Het is dan wel geen kantoorartikel, maar een voedingsproduct.

Toch vonden we dat we dit niet uit de top 10 weg konden laten omdat het zo hoog scoort in de lijst. Al een aantal jaar zien we een flinke stabiele lijn in de verkopen op het gebied van dit soep-merk.

5. Markers

Op plek 5 staat de marker. Op vrijwel ieder kantoor vind je markers. Deze worden gebruikt om onderstrepingen te maken in documenten en om te schrijven op bijvoorbeeld borden. De markers zijn ongekend populair en dat zal ook nog wel even zo blijven is de verwachting.

Heb jij deze artikelen ook op jouw kantoor? Of ben je juist op zoek naar wat je moet inslaan voor jouw kantoor? Dan mogen deze 5 artikelen dus zeker niet ontbreken.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights