Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Welke zorgverzekeraar kies jij?

| door

Als volwassen Nederlander ben je verplicht een basis zorgverzekering te hebben. Dit betekent dat je bent verzekerd tegen de zorgkosten die onder het basispakket vallen.

Ieder jaar kun je van zorgverzekeraar wisselen. Het is goed om dit ieder jaar te checken, aangezien je veel geld kunt besparen met het afsluiten van de juiste basis zorgverzekering.

Ook verschillen de voorwaarden per zorgverzekeraar. In deze blog krijg je tips die je helpen bij de beste zorgverzekering kiezen.

Welke zorgdekking kies je?

Nog voordat we het over geld hebben is het belangrijk om de zorgdekking vast te stellen. Heb je bijvoorbeeld veel rugklachten? Dan is het verstandig om dekking voor de fysiotherapeut in je verzekeringspakket op te nemen.

Wanneer je dit niet in je verzekering opneemt om geld te besparen, maar vervolgens wel de fysiotherapeut bezoekt ben je alsnog duurder uit.

Zorgverzekeringen vergelijken

Wanneer je de zorgdekking duidelijk hebt is het zaak om te gaan vergelijken. Hier zijn online allemaal handige tools voor, die je helpen een duidelijk overzicht te krijgen van de verschillende aanbieders.

Staar je hierbij niet blind op de prijs, maar kijk ook goed naar de voorwaarden. Oftewel, lees de kleine lettertjes. Kijk bijvoorbeeld goed naar de zorgdekking, maar ook de keuze voor zorgspecialisten en ziekenhuizen.

Niet iedere verzekering biedt hiervoor vrije keuze aan. Zorgverzekering vergelijken 2021? Klik dan op de link.

De geschikte zorgverzekering kiezen

Na het raadplegen van de vergelijkingswebsites en het vaststellen van de zorgdekking ben je instaat om tot een keuze te komen. Door de zorgdekking goed duidelijk te hebben en hierbij rekening te houden met mogelijke toekomstige klachten kun je geld besparen.

In sommige gevallen loont het om te kiezen voor een iets duurdere basis zorgverzekering, met betere voorwaarden en een hogere mate van zorgdekking. Uiteindelijk bent u zelf baas, dus veel succes met de juiste zorgverzekering kiezen.

Ik hoop dat de tips uit deze blog je verder hebben geholpen!

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights