Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Zakelijk glasvezel voor je kantoorruimte

| door

Een van de nieuwste technologieën op het gebied van internet en communicatie is glasvezel. Bij glasvezel gaat het internet via glasvezeldraden die in de grond zijn bevestigd en daardoor is het internet heel snel.

De meeste grote gemeentes hebben glasvezel laten aanleggen in hun wijken en daarna volgden ook snel alle dorpen. Daarom is glasvezel in bijna heel Nederland inmiddels verkrijgbaar.

Wat zijn de voordelen van zakelijk glasvezelinternet voor je kantoorruimte? En wat is het verschil met de traditionele ADSL aansluiting?

[the_ad id=’28752′]

Voordelen van glasvezel

Bij glasvezel is er minder problematiek met storingen. Dit heeft er mee te maken dat het een nieuwe technologie is, die zo is gemaakt dat storingen nauwelijks kunnen optreden. Dit heeft te maken met het materiaal van glasvezel. Hier kan bijna niets aan kapot gaan en omdat het een hele onderneming is geweest om glasvezel te installeren, is het ook nog eens zo dat daarbij er alles aan is gedaan om het goed te installeren.

Het is dus op een juiste en goede manier gebeurd. Daarnaast is het zo dat het internet dat geboden wordt via glasvezel ontzettend veel sneller is dan het normale ADSL internet. Dit komt wederom weer door de nieuwe techniek die met glasvezel is ingezet. Glasvezel heeft een symmetrische werking, waardoor je met dezelfde snelheid kunt downloaden als dat je kan uploaden. Hierdoor wordt het uploaden van filmpjes en foto’s even gemakkelijk als het downloaden ervan.

Aanvraag van zakelijk glasvezel

Als er interesse is in zakelijk glasvezel, dan is het geen slecht idee om online glasvezel te vergelijken. Het is echter ook zaak om hier samen met een expert naar te gaan kijken. Deze heeft hoogstwaarschijnlijk namelijk meer verstand van de zaken dan dat jij zal hebben. Dan kun jij je ook gewoon op je bedrijf blijven storten, terwijl een specialist kijkt naar het pand, het aantal computers dat moet worden aangesloten op zakelijk glasvezel en andere zaken.

Je moet immers een goede installatie hebben van zowel de router als de bekabeling in het pand zelf. Daarnaast zijn switches ook geen overbodige luxe en is er altijd randapparatuur nodig. Je kunt natuurlijk via bedrijven die zakelijk glasvezel aanbieden een specialist inhuren. Een keer Googlen zal je bijvoorbeeld al snel laten zien welke specialisten bij jou in de buurt zitten.

Over KRV Kantoorproducten

KRV Kantoorproducten helpt ondernemers bij het vinden en inrichten van werkplekken.

Zo bestaat ons assortiment onder andere uit:

[su_spacer size=”10″]

En diverse vastgoedmarketing producten:

[su_spacer size=”10″]

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights