Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

5 tips voor relatiegeschenken voor op kantoor

| door

Jouw zakelijke relaties een blijk van waardering geven? Dan kan dat door middel van een relatiegeschenk. Het inzetten van relatiegeschenken is ook een goede marketingmethode.

relatiegeschenken voor op kantoor

Zo wordt de ontvanger regelmatig herinnerd aan je bedrijf bij gebruik van het relatiegeschenk. Ben jij op zoek naar een relatiegeschenk die jouw relaties regelmatig gebruiken?

Hieronder hebben we, in samenwerking met HSG relatiegeschenken, vijf leuke relatiegeschenken die goed van pas komen op kantoor!

1. Notitieblok

Tegenwoordig werken we allemaal digitaal. Ondanks de digitale wereld is het nog altijd ontzettend fijn om zelf iets op te schrijven als het om notities als herinneringen en ideeën gaat.

Een notitieblok als relatiegeschenk wordt dan ook altijd een veel gebruikt. Door notitieblokken te laten drukken met je logo erop zullen relaties vaak aan jouw bedrijf herinnerd worden.

2. Rekenmachine

Een rekenmachine op je bureau is nog altijd door veel mensen gewenst. Een ouderwetse rekenmachine pak je er toch gemakkelijker even bij.

Zo hoef je niet op je computer of smartphone de rekenmachine app op te zoeken. Een rekenmachine als relatiegeschenk is dan ook zeker een goed idee.

3. Pennen

Als we zoeken naar veelgebruikte kantooraccessoires dan mogen pennen natuurlijk niet ontbreken. Al jaar en dag worden bedrukte pennen weggegeven als relatiegeschenk.

Nog altijd zijn pennen ontzettend handig en worden ze als relatiegeschenk altijd gewaardeerd.

4. Waterflesjes

Op elk kantoor zijn wel waterflesjes te vinden. Door bedrukte waterflesjes weg te geven aan relaties worden zij regelmatig herinnerd aan jouw bedrijf.

Waterflesjes als relatiegeschenk zijn er in vele verschillende soorten.

5. USB sticks

Ze worden misschien steeds minder gebruikt op kantoor, maar USB sticks zijn nog altijd een relatiegeschenk dat regelmatig goed van pas komt op kantoor.

Bovendien zijn USB sticks al verkrijgbaar vanaf een paar euro per stuk.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights