Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

5 voordelen van je webshop logistiek uitbesteden

| door

Twijfel jij om je webshop logistiek uit te besteden? De kans is groot dat het uitbesteden van de logistieke werkzaamheden van een webshop bij veel webshop eigenaren interessant in de oren klinkt.

Elektrotransport waarmee uw logistieke proces verbetert kan worden.

tips inrichten ideale werkplek

Het is misschien een extra investering, maar levert een flinke tijdsbesparing op. Lees in dit artikel 5 voordelen van je webshop logistiek uitbesteden!

Voordeel 1. Geen kantoor- en/of opbergruimte nodig

Een groot voordeel van de logistiek van je webshop uitbesteden is dat je geen kantoor- en/of opbergruimte meer nodig hebt. Het voorraadbeheer, inpakmateriaal, retourzendingen, leveringen van leveranciers wordt allemaal uit handen genomen op een externe locatie.

Een kantoor of opbergruimte wordt daardoor overbodig. Je kunt dus gewoon vanuit huis werken aan je webshop.

Voordeel 2. Geen logistieke werkzaamheden

De kans is groot dat je niet ondernemer bent geworden omdat je graag pakketten in wilde pakken. Veel ondernemers die een webshop starten besteden ontzettend veel tijd aan de logistieke en administratieve werkzaamheden die daarbij komen kijken.

Dit wordt niet altijd even leuk gevonden door webshop eigenaren en kost ook veel tijd. Deze kostbare tijd besteden veel ondernemers veel liever aan werkzaamheden om hun bedrijf te laten groeien.

Voordeel 3. Bespaar op kosten

Het uitbesteden van de logistieke werkzaamheden van je webshop kan een flinke kostenbesparing opleveren. Zeker als het gaat om veel orders per week, dan is het vaak voordeliger om het werk uit te besteden.

Zo heb je geen kosten meer voor het magazijn, salarissen en administratie. Daarnaast profiteer je van de prijsafspraken die fulfillment bedrijven hebben met pakketbezorgers, waardoor je minder kwijt bent aan verzendkosten.

Voordeel 4. Tijdsbesparing

De logistiek van een webshop kost vaak ontzettend veel tijd. Veel ondernemers komen bij groei haast niet meer toe aan andere werkzaamheden of hebben weinig tijd samen met het gezin.

De logistieke werkzaamheden uitbesteden bespaart veel tijd en geeft ook veel rust aan je persoonlijke leven. De verzending van elke bestelling wordt geregeld. Dat is nog eens zorgeloos een webshop beheren.

Voordeel 5. Verzending loopt door

Een ander belangrijk voordeel is dat het verzenden van bestelling altijd door loopt. Wil je graag op vakantie met je gezin? Vindt er een noodgeval plaats? Of ben je ziek?

Ook dan worden de pakketten netjes aan de consument geleverd.

Logistiek van je webshop uitbesteden?

Ben jij eigenaar van een webshop? En klinkt het uitbesteden van je logistiek interessant? Informeer eens naar de mogelijkheden bij 5PLogistics.

Deze partij heeft jarenlang ervaring op het gebied van logistieke services.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights