Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

5x redenen om je linkbuilding uit te besteden

| door

Heb je je de afgelopen tijd wat meer verdiept in linkbuilding en ben je ervan overtuigd dat het een belangrijk onderdeel is om in te investeren? Het is mogelijk om zelf een linkbuildingstrategie op te zetten, maar dat is een proces dat veel tijd in beslag neemt. Je vindt tegenwoordig veel online marketing bureaus die de linkbuilding graag voor je uit handen nemen. Er zijn dan ook meerdere redenen om deze SEO component uit te besteden. Benieuwd naar de grootste redenen? Wij zetten er hieronder vijf voor je op een rij.

Je bespaart tijd

Eén van de grootste voordelen van je linkbuilding uitbesteden is dat je hiermee tijd bespaart. Ga je zelf onderzoek doen naar wat linkbuilding inhoudt, hoe het in zijn werk gaat en welke aspecten er allemaal bij komen kijken, dan ben je daar waarschijnlijk voor een lange tijd mee bezig. Vooral als je nog helemaal geen kennis hebt van dit SEO-onderdeel, is het vaak lastig om een succesvolle linkbuildingstrategie op te zetten. Zelf aan je linkbuilding werken is een tijdrovend proces ten opzichte van uitbesteden. Kies je voor uitbesteden, dan heb je hier geen omkijken naar en krijg je de kans om te blijven focussen op de kerntaken van je onderneming.

Je bespaart geld

Niet alleen bespaar je tijd als je besluit om je linkbuilding uit te besteden, ook is het mogelijk om geld te besparen. Investeer je in een succesvolle linkbuildingstrategie, dan verdien je dat vaak dubbel en dwars weer terug. Hoe beter de strategie is, hoe hoger je website scoort in de zoekresultaten en hoe hoger je omzet. Bovendien hebben online marketing bureaus vaak de mogelijkheid om relatief goedkoop kwalitatieve links te verkrijgen, wat je zelf een hoop geld zou kosten.

Profiteren van expertise

Uitbesteden heeft ook als voordeel dat je profiteert van de expertise van specialisten op het gebied van linkbuilding. Je kunt erop rekenen dat zulke specialisten veel kennis en ervaring in huis hebben om voor jou een goede strategie op te zetten. 

Kwalitatieve links

Kies je voor het uitbesteden van je linkbuilding, dan betekent dat vaak ook dat je eenvoudig kwalitatieve links naar je website bemachtigd. Online marketing bureaus hebben vaak een groot netwerk, waardoor zij in staat zijn om snel kwalitatieve links voor je regelen. Als je daar zelf naar op zoek moet gaan, is dat vaak een stuk lastiger. In dat geval dien je eerst onderzoek te doen naar relevante en betrouwbare websites en daarna nog contact met hen op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

De concurrentie voor blijven

Nog een voordeel van je linkbuilding uitbesteden is dat je de concurrentie zo eenvoudig voor blijft. Met de juiste hulp verkrijg je kwalitatieve links en dat heeft een positief effect op de ranking van je website in de zoekresultaten. Focus je helemaal niet op dit belangrijke SEO-onderdeel, dan staat de concurrentie een streepje op je voor. Als je een sterke linkbuildingstrategie hebt die is opgesteld door experts, krijg je de kans om de concurrentie juist voor te blijven. Als jouw website hoger scoort dan die van je concurrenten, komen potentiële klanten sneller bij jou terecht. 

Kortom: meerdere redenen om ervoor te kiezen om je linkbuilding uit te besteden aan specialisten. Ligt er eenmaal een succesvolle strategie voor je klaar, dan heb je daar jarenlang profijt van!

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights