Gratis Ebook: Maakt jouw website deze 3 dodelijke fouten?

Lees het Ebook en ontdek:

  • 3 blunders waardoor het grootste gedeelte van je bezoekers geen bezichtiging zal inplannen
  • Waarom je aanbod niet vindbaar is in Google
  • De belangrijkste reden waarom men zich niet voor je nieuwsbrief aanmeld

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om je website onweerstaanbaar te maken

Ben ik helemaal gek geworden?

| door

office-581131_640

Ik had nooit verwacht dat ik dit met je zou delen… maar ik ga het toch doen.

Jarenlang heb ik mijn tips, trucs en technieken enkel beschikbaar gesteld voor VIP klanten. Maar vanaf vandaag zal ik deze geheimen ook met jou gaan delen.

In dit artikel geef ik je 1 tip van de sluier wat er voor mij voor heeft gezorgd dat ik de resultaten in Google domineer.

[the_ad id=’28752′]

Hoe ik Funda in mijn eentje heb verslagen

Wanneer je zoekt op “Kantoorruimte Amsterdam” zie je dat ik met mijn site op nummer 1 sta, en Funda heb verslagen… In mijn eentje!

Ik heb hier geen duur zoekmachine marketing bureau voor ingehuurd, maar door hard werken en slimme technieken heb ik dit resultaat behaald.

Tip: Bouw aan online vastgoed

Voor online succes is het belangrijk om 1 website zo groot mogelijk te maken in plaats van meerdere domeinnamen op te kopen.

Toch kan het kopen van relevante bestaande domeinnamen wel zorgen dat je eigen website beter gaat scoren in Google.

Mijn tactiek met domeinnamen overnemen

Wanneer je een domeinnaam kan overkopen van een conculega die inmiddels failliet is gegaan kan dit een enorme impact op je positie in Google hebben.

Zij hebben immers altijd (meestal onbewust) gebouwd aan een reputatie in Google. Dat maakt een domeinnaam relevant, maar vooral interessant om over te nemen.

Het heeft dus geen enkel nut om nieuwe domeinnamen te gaan kopen met zoekwoorden erin verwerkt. Dat werkte jaren geleden, maar is nu tijd en geld verspilling. Een nieuw domein heeft namelijk nog geen waarde opgebouwd in de zoekmachines.

Waarom waardevol voor Google?

Vooral wanneer het een grote club is dat failliet gaat dan gaan de grote vastgoed blogs hier over schrijven. Vaak verwijzen ze daarin ook met een link naar de website.

Wanneer jij vervolgens dit domeinnaam zal overnemen en op de juiste manier laat verwijzen (waarover later meer) ontvangt jouw website daar de SEO waarde van.

Zowel van de content en alle inkomende links die je concurrent tijdens zijn carrière heeft opgebouwd.

Vaak erg goedkoop

Het grootste voordeel is ook wel dat dit een erg goedkope manier van zoekmachine marketing is. Je concurrent blijft vaak met deze domeinnaam zitten en doet er verder toch niets mee.

Voor jou een kans om de domeinnaam voor een prikkie over te nemen. Zo heb ik laatst een waardevol domeinnaam overgenomen voor 5 euro!

Ik vertelde daarbij dat ik verder niets met het domeinnaam zal doen behalve het verwijzen naar mijn eigen website. Deze concurrent wilt namelijk niet dat je iets gaat publiceren op zijn naam.

301 redirecten na overname van een relevante domeinnaam

Wanneer je een interessant domeinnaam hebt overgenomen ga je kijken welke pagina’s kan verwijzen naar je eigen website. Dit doe je door middel van een 301 redirect.

Een 301 redirect geeft een permanente verhuizing aan waarbij Google de waarde van de gekochte domeinnaam zal over plaatsen naar jouw eigen website.

Nadat deze verwijzing is verwerkt door Google heeft je eigen website dus nog meer autoriteit. En dat zorgt ervoor dat je website als geheel meer impact heeft op de zoekresultaten.

Veel succes!

Danny Verhoeven
Kantoorruimtevinden.nl

Over KRV Kantoorproducten

KRV Kantoorproducten helpt ondernemers bij het vinden en inrichten van werkplekken.

Zo bestaat ons assortiment onder andere uit:

[su_spacer size=”10″]

En diverse vastgoedmarketing producten:

[su_spacer size=”10″]

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights