Gratis Ebook: Maakt jouw website deze 3 dodelijke fouten?

Lees het Ebook en ontdek:

  • 3 blunders waardoor het grootste gedeelte van je bezoekers geen bezichtiging zal inplannen
  • Waarom je aanbod niet vindbaar is in Google
  • De belangrijkste reden waarom men zich niet voor je nieuwsbrief aanmeld

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om je website onweerstaanbaar te maken

Onmisbaar in je kantoorinrichting: een boomstamtafel!

| door

In de wereld van kantoor- en projectinrichting denk je waarschijnlijk al snel aan meubilair zoals een bureaustoel of verstelbaar bureau. Maar, daarnaast is sfeer ook onmisbaar in een kantoorruimte. Je medewerkers willen zich thuis voelen op kantoor en daar hoort een prettige werkomgeving bij.

Je personeel is je belangrijkste kapitaal, dus het is van groot belang om hen gelukkig en tevreden de houden. Door in je kantoorinterieur te werken met natuurlijke materialen creëer je een fijne en open sfeer die iedereen aanspreekt. Denk hierbij aan veel groen in de vorm van planten en bloemen, maar ook hout is een materiaal dat zeker niet mag ontbreken in het interieur.

Een houten boomstamtafel is bijvoorbeeld niet alleen populair als eetkamertafel in huis, maar ook op kantoor is het een absolute toevoeging. Gebruik de boomstamtafel bijvoorbeeld in een vergaderruimte, ontvangstruimte of als tafel voor in de kantine. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Boomstamtafels op maat gemaakt

Ben je er over uit dat de houten boomstamtafel dé eyecatcher bij jou op kantoor moet worden? Dan is het begrijpelijk dat je hier nog wel een aantal specifieke wensen voor hebt. Denk hierbij aan de dikte van het blad, de afwerking van het hout, het onderstel en de totale afmeting van de tafel.

Kortom: een moderne boomstamtafel op maat biedt de uitkomst. Deze kun je helemaal naar wens samenstellen, zodat deze optimaal tot zijn recht komt in jouw kantoorruimte.

Zo weet je zeker dat de boomstamtafel aan al jouw eisen en wensen voldoet en absoluut niet zal misstaan in jouw kantoorinterieur.

Wees creatief met accessoires

Nu je het pronkstuk hebt bepaald en vormgegeven, zou je misschien denken dat je taak er op zit. Maar niets is minder waar. De boomstamtafel mag misschien de eyecatcher zijn in je kantoorinrichting, maar accessoires zijn minstens zo belangrijk.

Kies er bijvoorbeeld voor om een mooie theedoos of een vaas met bloemen te plaatsen op de boomstamtafel en kleed de tafel verder aan met een karaf water, onderzetters of andere handige en functionele accessoires. Hout is een materiaal dat je eindeloos kunt combineren.

Denk hierbij aan een betonlook, keramieken vazen, kaarsen, metaal en meer! Zo kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om boven de houten boomstamtafel een grote hanglamp te positioneren met dimlicht of bijvoorbeeld Philips Hue lampen. Zo creëer je nog meer sfeer en gezelligheid binnen de ruimte.

Laat het hout ook terugkomen in ander meubilair

Ben je weg van je nieuwe, moderne boomstamtafel en wil je het natuurlijke materiaal hout graag vaker laten terugkomen in je interieur? Dat kan! We hebben het zojuist al even gehad over accessoires, maar ook in ander meubilair kun je het hout terug laten komen.

Denk bijvoorbeeld aan een houten (of houtlook) vloer, fotolijsten aan de wand, een houten kast en meer! Zo voeg je niet alleen nog meer sfeer toe in het interieur, maar laat je al het meubilair samen ook een mooi geheel vormen.

Kortom: wanneer je kiest voor een houten boomstamtafel als basis voor je kantoorinterieur kun je alle kanten nog op want de mogelijkheden zijn eindeloos.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights