Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Beveiligingscamera’s op kantoor

| door

Denk je er wel eens over om beveiligingscamera’s op het kantoor op te hangen? Er zijn natuurlijk vele redenen voor te verzinnen om dit te doen, maar belangrijker is nog om te beseffen wat zo’n investering voor jou zal doen. Op het moment dat je een kantoor hebt waar niets meer dan een aantal computers staat, is het eigenlijk al de moeite waard om camera’s op te hangen.

In het geval dat er sprake is van diefstal, zal de politie de camerabeelden erg kunnen waarderen. Waar moet je op letten bij het kopen van camera’s en waarom is een camera een goed idee? Hieronder staat hier alles over uitgelegd.

[the_ad id=’28752′]

Een beveiligingscamera installeren: waarom?

Tegenwoordig zijn het niet alleen de goede mensen, maar ook de dieven die zich hebben ontwikkeld in de technologie. Zij hebben steeds betere methoden om een bedrijfspand binnen te kunnen komen en alles mee te nemen wat er te vinden is. Het is daarom goed om te kijken naar een alarmsysteem, zodat je gewaarschuwd wordt op het moment dat er onregelmatigheden rondom je bedrijfspand zijn. Echter is het daarnaast goed om een beveiligingscamera te installeren.

Deze kun je namelijk ook goed gebruiken overdag. Je kunt dan namelijk met camera’s de omgeving van het pand in de gaten houden, evenals bepaalde ruimtes in het pand. Hierdoor krijg niet alleen jij, maar krijgen je medewerkers ook het gevoel dat ze altijd in de gaten gehouden worden en dat er dus in principe niets ernstigs kan gebeuren. Bijna elk groot of middelgroot bedrijf heeft minstens één camera, dus dat zegt iets over de mate van belangrijkheid hiervan.

Waar moet je op letten bij het kopen van een camera?

Bij het kopen van beveiligingscamera’s moet je goed letten op de kwaliteit die de beelden van de camera weergeven. Het is namelijk zo dat er een groot prijsverschil zit in de camera’s die je kan kopen en dat het daarom goed is om de juiste kwaliteit te kopen. Als je niks kan herkennen aan mensen op de camera’s, dan heb je natuurlijk alsnog weinig aan de beveiligingscamera.

Het moet dus wel een meerwaarde hebben om een of meerdere beveiligingscamera’s op te hangen. Ook moet je goed op het hangsysteem letten, zodat dit wel goed past bij de ruimte die je wilt uitrusten met de camera’s. Wat hierbij uiteraard belangrijk is, is een zo’n groot mogelijk gedeelte van de ruimte op camera vastleggen. Ten slotte is het belangrijk om na te denken hoeveel camera’s je nodig hebt en welke accessoires je daarbij aan dient te schaffen. Wanneer je snel klaar wilt zijn, is het aan te raden om eens naar de beveiligingscamera sets van Pavento Safe te kijken.

Over KRV Kantoorproducten

KRV Kantoorproducten helpt ondernemers bij het vinden en inrichten van werkplekken.

Zo bestaat ons assortiment onder andere uit:

[su_spacer size=”10″]

En diverse vastgoedmarketing producten:

[su_spacer size=”10″]

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

One response to “Beveiligingscamera’s op kantoor”

  1. Julia says:

    Hoi Danny,
    Ik ga je tips zeker toepassen bij ons op kantoor. Je hebt me iets gegeven om over na te denken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights