Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

De beste tips voor het inlopen van nieuwe schoenen

| door

Als je nieuwe schoenen hebt, is het inlopen hiervan het meest lastige punt. Schoenen lopen over het algemeen nou eenmaal niet lekker als je ze net hebt en dus is het belangrijk dat je ze even in ‘breekt’.

De eerste paar dagen dat je ze aan hebt, zal je dan ook last krijgen van je voeten en misschien krijg je zelfs blaren. Ideaal is het niet, maar het inlopen zal toch moeten.

Je wil natuurlijk niet dat ze in je kast liggen te verstoffen omdat je ze nooit ingelopen hebt. De volgende tips zullen je hiermee helpen.

Draag dikke sokken

Als je de nieuwe schoen aan doet, snijden de randen van de schoen waarschijnlijk in je voet en enkel. Dat is niet alleen zo als hij te klein is, maar dat komt gewoon doordat je voet nog moet wennen.

Doe daarom dikke sokken aan die je voeten beschermen tegen alle scherpe randjes en vervelende punten. Zo voel je er niks van.

Bovendien loop je ze sneller in, doordat je voeten iets groter zijn en dus de schoen ook net iets meer oprekken.

Draag ze dagelijks even

Je hoeft je nieuwe schoenen niet direct een hele dag aan te doen om ze in te lopen. Met nieuwe werkschoenen bijvoorbeeld is een lange werkdag meteen best zwaar en kan dat onprettig aanvoelen.

Je kunt beter ze dagelijks een uurtje of twee aan doen en zo de schoen of werkschoen van Proforto langzaam inlopen. Zo voorkom je dat je na een lange dag allemaal blaren en pijnlijke drukpunten op de voet hebt, en kun je dus de volgende dag gewoon weer aan de slag.

Doe preventief pleisters op

De kans op blaren is met sommige schoenen nou eenmaal erg groot. Zeker met sneakers waarvan de rand op de enkel zit, ontstaan er al snel blaren de eerste keren dat je de schoen draagt.

Daarom is het verstandig om preventief blarenpleisters of gewone pleisters op te doen. Je hoeft ze niet te zien maar het beschermt je enkel wel, en zorgt ervoor dat je na een lange dag geen pijnlijke wonden op je enkels hebt. Heb je ze toch gekregen?

Zorg ervoor dat je niet stopt met het dragen van de schoenen, want anders gebeurt het de volgende keer gewoon weer. Houd ze aan maar draag er sokken en een pleister overheen en laat het goed genezen. Prik een blaar nooit door, want zo duurt het genezingsproces langer.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights