Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

De grootste verhuisblunders op een rijtje en hoe deze te voorkomen

| door

Niet voor niets staat verhuizen in de top 10 van meest stressvolle gebeurtenissen. Daarom is het handig om een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen.

Alles moet lekker soepel verlopen en niks mag kwijtraken of stukgaan. Om deze verhuisstress te voorkomen, hebben wij voor jou de grootste blunders op een rijtje.

Vervolgens lichten we speciaal voor jou toe hoe deze blunders te voorkomen.

Verhuisblunder 1: Verkeerde verhuisdozen

Verhuisdozen zijn overal te koop, maar kwaliteitsverschil is wel een dingetje. Niets is irritanter dan een verhuisdoos die aan de onderkant scheurt.

Stel je voor; je bent aan het inpakken en je pakt een aantal breekbare spullen in wat veel waarde heeft. De doos scheurt open aan de onderkant en al de kostbare spullen liggen kapot op de grond.

Dit is iets wat je niet wilt meemaken tijdens de stressvolle verhuisdagen. Gelukkig zijn er ook verhuisbedrijven die je spullen ook inpakken.

Verhuisblunder 2: Te laat beginnen

Je kent ze vast wel: het stelletje of gezin dat op de verhuisdag nog van alles aan het inpakken of meubels aan het demonteren is. Voor sommige mensen is het moeilijk om daar op tijd aan te beginnen, maar als je er vroeg aan begint voorkomt dat een hele hoop stress.

Maak een planning wat en wanneer je gaat inpakken en hou je daar aan. Regel genoeg mensen om de spullen in te pakken en uit elkaar halen. Iedereen heeft kennissen, familieleden of vrienden die graag een handje mee willen helpen.

Zijn er geen kennissen, vrienden of familieleden die willen demonteren en monteren? Geen zorgen, er zijn verhuisbedrijven die ook meubels demonteren en monteren.

Verhuisblunder 3: Onjuiste transport

Een transportwagen is iets wat veel mensen onderschatten. Vaak wordt de formaat van de trasportwagen onderschat. Houd er rekening mee dat je transportwagen groot genoeg is, zo voorkom je onnodige ritjes en benzinekosten.

Uiteindelijk is het wel fijn dat alles zo goedkoop mogelijk kan, toch? Denk ook na hoeveel spullen je precies hebt te verhuizen. Kan je af met een aanhangwagen, bestelbusje of een minivrachtwagen?

Heeft de minivrachtwagen een laadlift nodig? Tot slot is het erg handig om vooraf je deurposten te meten. Zijn de deurposten te klein? Denk dan anders aan een verhuislift.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights