Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

De Samsung Galaxy Note 10

| door

In de tweede helft van elk jaar lanceert Samsung een nieuw toestel in de Galaxy Note serie om het allerbeste te laten zien wat het te bieden heeft op het gebied van smartphones.

Voor 2019 gebruikt Samsung de Galaxy Note 10, Note 10+ en Note 10+ 5G om dat te doen. Dit is het eerste jaar dat Samsung ooit drie Note’s tegelijk heeft gelanceerd. Daarnaast heeft het bedrijf ook een aantal controversiële beslissingen genomen als het gaat om de Note functies. Wij zullen je in dit artikel alles laten zien wat je moet weten over de samsung note 10 plus, zo weet je precies wat je te wachten staat. 

De Note 10 in beeld gebracht

Zoals hierboven al even is vermeld, heeft Samsung dit jaar de met de Note release door dit jaar ruim drie toestellen aangekondigd: de Note 10, Note 10+, en Note 10+ 5G.

De gewone Note 10 is de goedkoopste van het stel en biedt voor het eerst sinds we ons kunnen herinneren een echte Note-ervaring in een verrassend overzichtelijke vorm. Samsung probeert meestal om de Notes zo groot mogelijk te maken, maar de Note 10 heeft een vergelijkbare afmeting als de Galaxy S10. Hoewel we het nog steeds niet als een kleine telefoon zouden beschouwen, is het zeker een verandering ten opzichte van de voorgaande jaren.

Helaas heeft de Note 10 wel een aantal nadelen voor deze ‘lage prijs’. Het display is slechts 2280 x 1080 Full HD+, er is geen ondersteuning voor uitbreidbare opslag, en de batterijcapaciteit is met slechts 3.500 mAh niet de grootste van dit moment.

Beste Note

Als je de beste Note van dit jaar wilt hebben dan zal je voor de Note 10+ moeten gaan. Deze heeft een groter scherm met een hogere Quad HD+ resolutie, een grotere batterij, een extra Time-of-Flight camera aan de achterzijde en ondersteunt microSD-kaarten voor extra opslagruimte.

Last but not least is er de Note 10+5G. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit in dezelfde telefoon als de Note 10+, alleen is deze geschikt voor 5G. Dit is helaas nog niet mogelijk in ons land, het is dan ook niet bekend wanneer dit wordt ingevoerd.

Dé must have voor de zakenmensen

Als je op zoek bent naar een telefoon om te gebruiken voor bij het werk dan is de Note + dé telefoon die je moet hebben om jouw werkplek wat professioneler te maken.

De praktische pen die je bij de Note 10 en bij de Note 10 + krijgt zorgt ervoor dat je op ieder moment van de dag aantekeningen kan maken. Of je nu in de taxi zit of dat je aanwezig bent bij een vergadering, met de Note 10 op zak hoef je niets meer te missen.

Het scherm zorgt ervoor dat je al jouw afspraken op een prettige manier kunt overzien, wel zo handig als je het druk hebt. Door de uitbreidbare functie op de Note 10 + za je meer dan genoeg geheugen hebben om alles mee op te slaan. Houdt er wel rekening mee dat deze nét even iets duurder is.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights