Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Dit kost een kantoorruimte inrichten

| door

Je bent zzp-er en overweegt momenteel om een kantoorruimte te gaan huren. De maandelijkse huur is duidelijk maar wat zijn de bijkomende kosten voor zaken zoals de inrichting van je kantoorruimte?

Wij maken graag een schatting van de totale kosten.

In onderstaande opsomming gaan we er van uit dat de ruimte direct te betrekken is, dit wil zeggen dat er zowel vloerbedekking als wandbekleding aanwezig is. Tevens nemen we aan dat je reeds over een computer/laptop beschikt.

kantoorruimte afb

Wat heb je nodig?

Ten eerste een bureaustoel, de kosten hiervan lopen behoorlijk uiteen, wij gaan voor een gemiddeld model met een prijs van zo’n 125 euro. Het is namelijk wel van belang om een goede bureaustoel te hebben om rugklachten te voorkomen.

De kosten van een bijpassend bureau met een lengte van 180cm bedragen 250 euro. Om de vloerbedekking niet te beschadigen wanneer je met je bureaustoel over de vloerbedekking rolt schaffen we een stoelmat aan  met een prijs van 30 euro.

Om al je documenten veilig te bewaren kiezen we voor een afsluitbare archiefkast met een verkoopprijs van 130 euro.  De kosten van de meest belangrijke producten bedragen in totaal 535 euro.

Maak je kantoorruimte af

Natuurlijk is het ook belangrijk om je thuis te voelen in je kantoorruimte. Voor een mooie ingelijste afbeelding betaal je bij de grote woonwinkel met de gele letters zo’n 35 euro.

Natuurlijk draagt een achtergrondmuziekje tijdens het werk ook bij aan het comfort in je kantoor. Hiervoor schaffen we een Sonos speaker aan met een prijskaartje van 175 euro.  En last but not least: het koffiezetapparaat. Wellicht beschikt je kantoor over een (gedeelde) keuken waar ook een koffiemachine staat, toch heb je ook liever een eigen voorziening.

Een Senseo apparaat biedt de oplossing voor de prijs van 75 euro.  De kosten voor de afwerking van je kantoor bedragen 285 euro.

Totale kosten kantoorruimte inrichten

De kosten van de essentiële benodigdheden bedragen 535 euro. Voor deze prijs beschik je over een comfortabele bureaustoel, een bijpassend bureau en een fijne stoelmat.

Om de kantoorruimte comfortabel te maken spendeer je 285 euro aan onder andere een Sonos speaker en een koffieapparaat. Voor overige zaken om je kantoorruimte aan te kleden reserveren we 75 euro.  Hiermee bedragen de totale kosten 895 euro.

Momenteel niet het budget om een kantoorruimte in te richten? Bekijk de mogelijkheden van een lening op Finstart.nl.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

One response to “Dit kost een kantoorruimte inrichten”

  1. matchoffice says:

    Investeren in een goede stoel voor op kantoor is echt belangrijk, dat heb ik al geleerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights