Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Een bedrijfsfeest voorbereiden: dat doe je zo!

| door

Is het binnenkort weer tijd voor een leuk bedrijfsfeest? Dit is natuurlijk hartstikke leuk, maar er moet ook een hoop worden geregeld. Ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden van het bedrijfsfeest?

Dan is het van belang dat je alles goed regelt, zodat het een succes kan worden. Maar hoe kun je een bedrijfsfeest goed voorbereiden? Om jou op weg te helpen, zetten wij wat handige tips op een rij.

Begin op tijd

Een van de eerste dingen die goed zijn om te onthouden, is dat je bij het voorbereiden van een bedrijfsfeest op tijd moet beginnen. Het is namelijk niet even allemaal zo geregeld, dit kost tijd. Bovendien kan het zo zijn dat niet alles meteen lukt, waardoor de onderdelen wat vertraging oplopen.

Omdat er een hoop geregeld moet worden, kun je daarom maar beter vroeg beginnen. Hoe eerder je begint, hoe minder snel je in de stress zal raken. Ga dus niet last-minute een feest organiseren, want dat kan voor een hoop meer stress zorgen.

Een budget bepalen

Heb je al een budget gekregen voor het bedrijfsfeest? Dat is mooi meegenomen, want dan kun je hier rekening mee houden. Als je nog geen budget hebt, is het goed om hier achteraan te gaan.

Praat hierover met degene die hierover gaat. Het is handig om een budget op te stellen omdat dit het organiseren makkelijker maakt. Als je weet wat je te besteden hebt, kun je meer gericht op zoek naar alles wat je nodig hebt voor het feest.

Schakel hulp in

Je kunt een bedrijfsfeest helemaal zelf organiseren, maar dit is een flinke klus. Je kunt daarom ook nadenken over het inschakelen van wat hulp. Hierbij kun je denken aan de hulp van een evenementenbureau.

Zij weten als geen ander hoe je een bedrijfsfeest goed kunt organiseren en waar je allemaal op moet letten. Zij kunnen je adviseren en werk uit handen nemen, waardoor het voor jou makkelijker wordt.

Locaties bekijken

Een van de belangrijkste dingen om over na te denken bij het voorbereiden van een bedrijfsfeest, is natuurlijk de locatie. Vind het bedrijf plaats bij jullie op kantoor of willen jullie het graag doen bij een externe locaties?

Het kan nooit kwaad om hier veel inspiratie voor op te doen. Er zijn talloze leuke locaties waar je uit kunt kiezen, dus je hebt in ieder geval keuze genoeg. Kijk eens rond op het internet naar leuke feestlocaties.

Zodra je een paar leuke locaties op het oog hebt, kun je er nog over denken om hier een bezoekje aan te brengen. Zo kun je de mogelijkheden bespreken en zien of het aan je verwachtingen voldoet.

Zorg voor genoeg vermaak

Om een groot succes te maken van het bedrijfsfeest, is het goed om voor voldoende vermaak te zorgen. Entertainment speelt daarom een grote rol bij het voorbereiden van het feest. Je kunt hierbij natuurlijk aan meerdere dingen denken.

Van het plaatsen van een photobooth tot het inhuren van een DJ of liveband: er zijn mogelijkheden genoeg. Zorg er in ieder geval voor dat er genoeg vermaak is op het feest, want dit geeft het net wat extra’s.

Op tijd beginnen, een budget bepalen, het zelf doen of hulp inschakelen van een evenementenbureau in Utrecht, locaties bekijken en het zorgen voor vermaak: het zijn allemaal dingen waar je aan kunt denken bij de voorbereiding van een bedrijfsfeest. Houd dit dus zeker in gedachten, dan wordt het vast onvergetelijk!

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights