Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Een salontafel in je kantoor

| door

Een salontafel in je kantoor

Op kantoor breng je vaak de meeste tijd door. Daarom moet het een fijne plek zijn om veel tijd door te brengen. Een gezellig ingericht kantoor is daarom erg belangrijk.

Tijdens de pauzes of vrijdagmiddag borrels wil je natuurlijk wel op een gezellige plek zitten. Dit kan mede mogelijk gemaakt worden door een gezellige plek in te richten waar je deze tijd kunt doorbrengen. Heb je al enig idee waar je deze plek wil creëren?

Dan kun je vervolgens op zoek gaan naar mooie meubels die hierbij passen. Het is namelijk belangrijk om een goede band op de bouwen met je collega’s en dit kun je goed doen in je pauze.

Verschillende salontafels

Heb jij je zitgedeelte bijna af, maar mist er nog iets? Een salontafel maakt de ruimte niet alleen helemaal af, maar is ook nog eens super handig. Je wilt soms toch ook even wat op tafel zetten?

In de pauze eet je natuurlijk een broodje of gezonde cracker met beleg. Dit kun je gemakkelijk op schoot eten of wellicht achter je bureau, maar in de pauze heb je natuurlijk ook wat te drinken erbij. Een kopje koffie of glas water kun je dan gemakkelijk op de salontafel neerzetten.

Een salontafel is er in verschillende soorten en maten. Het hangt er natuurlijk ook een beetje vanaf hoeveel ruimte je hier nog voor hebt. Wil je liever een kleine salontafel of stem jij voor een salontafel set, met verschillende tafels in andere maten, zodat je dit mooi kunt combineren?

Je kantoor gezellig inrichten

Heb je al een idee wat betreft de nieuwe inrichting van je kantoor? Dan is het nu de stap om op zoek te gaan naar nieuwe meubels. Mooie salontafels kun je bestellen bij Sfeer.nl.

Bekijk eens het assortiment met overige meubels om de leuke ruimte op kantoor helemaal af te maken. Een mooie loungebank is namelijk ook niet verkeerd. Wanneer er nog informatie ontbreekt kun je altijd de klantenservice raadplegen en zij helpen je gerust verder.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights