Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Het belang van goede content voor jouw webshop

| door

Ben jij eigenaar van een bedrijf met een webshop? Dan is de kans groot dat je alles op een rijtje hebt. Je website functioneert uitstekend, de producten heb je klaar voor verkoop en je levert zelf diensten.

Nu zul je verwachten dat alles op rolletjes zal verlopen toch? Maar wat als je nou weinig klanten aantrekt, hoe kan dat nou? Dit is een van de meest frustrerende dingen als je gebruikt maakt van een webshop, je hebt alles tot in de puntjes uitgewerkt maar je hebt gewoonweg te weinig klandizie.

Het kan zijn dat je jouw online marketing niet goed op orde hebt, dit betekent dat je niet goed wordt gevonden op het internet en laat dat nou net de sleutel zijn om dingen te verkopen via een webshop.

Je kunt jouw vindbaarheid verbeteren door goede content op het internet te plaatsen, dit wordt ook wel content marketing genoemd. maar wat is content marketing en hoe gaat dit in zijn werk? Lees dit artikel snel verder!

Wat is content marketing?

Online gevonden worden heeft alles te maken met content. Hiervoor gebruik je content marketing. de definitie van content marketing is heel simpel: “Content marketing is de kunst om precies te begrijpen naar welke informatie jouw doelgroep op zoek is.

Je speelt in op deze behoefte met content die én de helpende hand biedt én verband houdt met de aanschaf of het gebruik van jouw producten of diensten. Deze content biedt je vervolgens aan via een doordachte mix van on- en offline middelen en (sociale) media met als doel klanten aan te trekken en te binden.”

Het doel van content marketing is dus om klanten aan te trekken en indien mogelijk zelfs te binden. Je kunt content marketing inzetten door klanten een helpende hand te bieden zonder dat jij hierbij direct jouw product of dienst verkoopt. Je kunt dit op verschillende manieren doen.

Hoe zet je content marketing in?

Content marketing kan je inzetten door een SEO specialist in te huren. Deze zal een SEO tekstschrijver gebruiken om jouw te voorzien van online content.

Deze zal ervoor zorgen dat er relevante en kwalitatief goede teksten worden geschreven zodat deze gebruikt kunnen worden voor jouw content marketing. Je kunt dit ook volledig uit handen geven, een fatsoenlijk online marketing bureau moet dit voor je kunnen doen.

Deze kan blogs schrijven en jouw content op websites plaatsen. Mensen kunnen zowel direct naar jouw website worden gelinkt en je komt hoger in zoekmachines.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights