Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Het belang van zakelijk Engels bij een bedrijf

| door

Het is geen geheim dat uitstekende communicatieve vaardigheden van vitaal belang zijn in de zakenwereld.

In de steeds meer geglobaliseerde economie van vandaag is het belangrijker dan ooit om doeltreffend in het Engels te kunnen communiceren.

De voordelen van goed Engels spreken en schrijven.

Er zijn veel voordelen voor een bedrijf wanneer het personeel een goede kennis van zakelijk Engels heeft. Het meest voor de hand liggende voordeel is misschien wel dat het bedrijf zo beter kan communiceren met klanten en cliƫnten die misschien niet dezelfde taal spreken als de werknemers van het bedrijf.

Engels leren en verbeterde communicatie kan leiden tot een hogere verkoop en een betere algemene relatie met klanten.

Concurrentievoordeel door effectief communiceren.

Bovendien kan het hebben van personeel dat zelfverzekerd en vaardig is in het Engels een bedrijf een aanzienlijk concurrentievoordeel geven.

In de zakenwereld van vandaag kan het effectief kunnen communiceren met partners en leveranciers in het Engels het verschil uitmaken tussen succes en mislukking.

Meer arbeidsvreugde.

Er zijn nog veel meer voordelen verbonden aan het hebben van personeel met goede vaardigheden in zakelijk Engels.

Zo kunnen werknemers die effectief in het Engels kunnen communiceren vaak meer verantwoordelijkheid op zich nemen en meer bijdragen aan het bedrijf.

Dit kan leiden tot promoties en meer arbeidsvreugde voor de individuele werknemers.

Hoe kun je personeel opleiden in beter Engels?

Dus wat kan een bedrijf doen om ervoor te zorgen dat zijn personeel de best mogelijke Engelse vaardigheden heeft? Er zijn een aantal dingen die bedrijven kunnen doen om hun personeel te helpen hun vaardigheden in zakelijk Engels te verbeteren.

Een van de belangrijkste dingen is het bieden van mogelijkheden voor werknemers om het Engels op een dagelijkse basis te gebruiken. Dit kan betekenen dat vergaderingen of presentaties in het Engels worden gehouden, of dat trainingsmateriaal in het Engels wordt aangeboden.

Het is ook belangrijk om werknemers aan te moedigen bedrijfsgerelateerd materiaal te lezen.

Cursussen Engels.

Daarnaast kun je natuurlijk er ook voor kiezen om cursussen aan te bieden aan werknemers die specifiek gericht zijn op het verbeteren van hun Engelse vaardigheden.

Dergelijke cursussen kunnen zeer nuttig zijn om het zelfvertrouwen te vergroten en ervoor te zorgen dat werknemers over de taalvaardigheden beschikken die zij nodig hebben om op de werkplek te slagen.

Zakelijk Engels is van vitaal belang.

Zakelijke Engelse vaardigheden zijn om vele redenen van vitaal belang voor het personeel. Door werknemers de mogelijkheid te bieden dagelijks Engels te gebruiken, personeel te trainen in bedrijfsgerelateerde materialen en cursussen aan te bieden om de Engelse vaardigheden te verbeteren, kan een bedrijf veel voordelen behalen.

Deze omvatten een betere communicatie met klanten en cliƫnten, een concurrentievoordeel, en een grotere arbeidssatisfactie voor werknemers.

Kijk voor verschillende opleidingen en cursussen Engels op deze website waar je alle studies kunt vergelijken met elkaar om zo een passende cursus te vinden.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights