Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Het is winter op kantoor

| door

Wie buiten werkt, zal zijn kleding in de winter vanzelf aanpassen op de weersomstandigheden. Ook als je op kantoor werkt, kan het echter nodig zijn om rekening te houden met winterse temperaturen.

Met de juiste boven- en onderkleding, zoals thermo ondergoed hoef je ook op je heenweg naar het kantoor, of op je werkplek in de winter zeker geen kou te lijden.

Temperatuur en prestaties

Afhankelijk van de plek waar je werkt, zal je op je werkplek meer of minder last hebben van de winter.

Het is bekend dat een te warme werkplek je prestaties negatief kan beïnvloeden. Bij hogere temperaturen voelen veel mensen zich minder alert en energiek en zeker de beruchte ‘after lunch dip’ doet zich dan extra gelden.

Echter, ook een te lage temperatuur heeft effect op je werkzaamheden. Heb je het niet warm genoeg, dan is het bijvoorbeeld lastiger om je te concentreren.

Natuurlijk begint het allemaal bij een goede (zit)houding, daarnaast zou je kunnen improviseren door meer te bewegen gedurende je werkflow met een sta werkplek voor een gezonde kantoor lifestyle.

De juiste onderkleding

Als het in je werkomgeving van belang is dat je er representatief uitziet, of als je bedrijfskleding moet dragen, kan het dragen van thermo ondergoed een prima oplossing zijn bij winterse temperaturen.

Zeker als je een zittend beroep hebt, is dergelijk ondergoed dé manier om de werkdag toch warm door te brengen. Voor heren zijn de boxershorts van Comfyballs hier een goed voorbeeld van.

De Comfyballs boxershorts hebben meerdere varianten, waaronder de Wood versie die meer een luxe gevoel geeft voor algemeen gebruik. De PackageFront™ is speciaal ontworpen om de geslachtsdelen op zijn plaats te houden, te liften en vrij van de binnenkant van de dijen te houden. Innovatief gebruik van elastische stof geeft een ongekend draagcomfort!

Representatief en comfortabel

Wil je representatief voor de dag komen, maar niet ‘onderkoeld’ raken op je werkplek, dan is een wollen trui een goede oplossing. Uiteraard kies je dan wel voor een stijlvolle uitvoering, die klasse combineert met comfort.

Met wollen truien in klassieke kleuren en modellen kom je ook in een kantooromgeving uitstekend voor de dag.

Als je functie minder eisen stelt aan je uiterlijk, dan heb je zelfs nog meer mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je de hele werkdag de juiste temperatuur ervaart.

Kies voor een wollen vest

Een wollen vest, al dan niet met windstopper, staat garant voor comfort, hoe koud je werkomgeving ook is.

Zelfs als je collega’s graag af en toe de ramen openzetten om ‘frisse’ lucht binnen te laten, hoef je niet bang te zijn om kou te vatten.

Als de ramen weer dichtgaan en het is weer wat warmer in je werkruimte, dan zorgt vooral merinowol in wollen vesten of truien voor de juiste ventilatie. En dat is wel zo prettig, aangezien je ook niet zit te wachten op overmatig transpireren.

Kwestie van combineren

Als je opziet tegen weer een winter in die kille kantoorruimte, is het aan te raden je even te verdiepen in de vele mogelijkheden die er zijn als het om thermo- en andere warmte-isolerende kleding gaat.

Als je wollen truien of vesten combineert met comfyballs boxershorts en warme sportsokken, weet je zeker dat je op temperatuur blijft.

Hoe de temperatuur in de winter ook is op je kantoor, met de juiste kleding breng je iedere dag comfortabel door!

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights