Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Hoe jij voordeel kunt halen uit je pakketverzendingen

| door

Als je een webshop hebt, moet je veel pakketten per dag of week versturen. Per webshop kan het beleid van het verzenden van pakketten verschillen. Liggen de verzendkosten bij de webshop of bij de klant? Als je kosten wilt besparen zal je misschien denken dat het handig is om de kosten bij de klant neer te leggen.

Toch kan je dit duur komen te staan. Veel klanten verwachten namelijk gratis verzending. Als ze dit niet krijgen is de kans groot dat ze naar een andere aanbieder gaan. Zo verlies je klanten, niet zo handig dus.

Hoe kan jij de kosten op je nemen en niet te veel betalen? Dat lees je hier, in deze blog.

1. Vergelijk de vervoerders goed met elkaar

Het is aan te raden om gebruik te maken van één vervoerder. Maar hoe kies je wie jouw vast verveorder wordt? De bekendste zijn UPS, DPD, PostNL en DHL. Als je goedkoop wilt verzenden, is het handig om een vergelijking te maken.

Zo kun je zien bij welke verzender je het goedkoopste uit bent op het gebeid van verzendkosten. Vraag eens een aantal offertes aan, aan vervoerders die jij op het oog hebt. Zo zie je makkelijk en snel, welke vervoerder het goedkoopste is voor jouw bedrijf.2. Weeg nauwkeurig

In de kosten speelt natuurlijk het gewicht van een pakketje mee. Hoe groter en zwaarder het pakket, hoe meer verzendkosten je moet gaan betalen. Daarom is het belangrijk om te weten hoe veel je pakket weegt.

Let op, weeg dit nauwkeurig. Weeg altijd het verpakkingsmateriaal mee. Je kunt kiezen voor licht verpakkingsmateriaal op die manier bespaar je kosten. Het totale gewicht van je pakket zal dalen en daarmee ook de prijs. Zorg wel dat het materiaal stevig is, het moet wel heel aankomen.

3. Shops United is samenwerking op zijn best


Zijn je verzendkosten nog steeds niet te betalen? Dan is Shops United misschien iets voor jou, want zij helpen webshops met het goedkoop pakketten versturen. Door met hen samen te werken bespaar jij verzendkosten.

Je profiteert mee op het pakketvolume van ruim 2000 webwinkels waardoor de verzendkosten omlaaggaan. Neem snel een kijkje op hun site!

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights