Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Hoe maak je het perfecte kantoor thuis

| door

Of u nu full-time in huis werkt of alleen in de avonduren, het is leuk om een kantoor thuis te hebben.

Iedereen kan een bureau in een kamer plaatsen, maar als je een geweldige setup wilt hebben, moet je een paar strategieƫn kennen om het beste te krijgen. Voorkom gemeenschappelijke valkuilen die je productiviteit naar beneden kunnen halen.

[the_ad id=’28752′]

Wanneer u een kantoor vaak hebt ingericht leert u over veel problemen. Zodra u weet hoe u uw ruimte maximaliseert, rommel en kabels beheert, distracties vermijd, en uw lichaam in goede staat houd, kunt u veel vaker op uw best werken.

Haal het meeste uit uw ruimte

Het probleem

U zou kunnen voelen dat u nauwelijks ruimte hebt voor een kantoor, vooral als u geen speciale kamer in huis hebt. Zelfs als u dat wel hebt, kunt u goede organisatie saboteren als u uw ruimte niet goed gebruikt.

U zult de problemen niet meteen opmerken. Als u er niet mee bezig bent, zal het niet lang duren voordat u rommelige werkruimte heeft.

De oplossing

Wanneer u niet veel ruimte hebt, moet u de hoeken van uw huis niet verwaarlozen. Veel mensen zijn erin geslaagd om zelfs een kantoor in hun kast te maken.

Bouw eerst eens vanaf de muren. U kunt er veel opslagruimte vinden door planken op te hangen om bestanden neer te leggen, bakken met schrijfgereedschappen neer te zetten en alles wat u nog meer kunt denken. Met enige voorkeuren, kunt u deze dingen ook als decoratie gebruiken.

Ten tweede, gebruik de ruimte onder uw bureau. De meesten van ons hebben een paar lades nodig. Als uw bureau dat niet biedt, moet u een kast aankopen om u te helpen. Terwijl u ruimte nodig hebt voor je benen, zal u waarschijnlijk genoeg ruimte hebben om meer te plaatsen dan dat u nodig hebt. Ook boven het bureau op de juiste hoogte kunnen kasten geplaatst worden om randapparatuur zoals uw printer, scanner of wat dan ook te kunnen plaatsen.

Overcompenseren niet te veel. Bepaal hoeveel u nodig hebt en wat er nog meer bij zou kunnen komen. U moet ruimte voor groei laten. U moet georganiseerd blijven en u kunt dat niet met te veel dingen doen. Bovendien kunt u uw kantoor volzetten met onnodige hoeveelheden meubels. Overschat niet. U kunt altijd later meer toevoegen als het absoluut moet.

Nog meer tips om goedkoop kantoorruimte te creƫren

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights