Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Je kantoorruimte onder de aandacht brengen: 5 tips

| door

kantoorruimte

Sta je op het punt je kantoorruimte te verhuren of verkopen?

Dan is het belangrijk om deze ruimte op de juiste manier onder de aandacht te brengen. Met deze tips heb jij zo een aantal geïnteresseerden voor je kantoorruimte gevonden!

1. Schakel de hulp in van een professional

Er zijn genoeg makelaars en organisaties die zichzelf gespecialiseerd hebben in de koop, verkoop, huur en verhuur van kantoorruimten.

Het kan dan ook verstandig zijn om de hulp in te schakelen van de juiste professional; deze weten namelijk precies hoe zij de koop, verkoop, huur en verhuur van jouw kantoorruimte aan moeten pakken. Kun jij verder met de dagelijkse gang van zaken.

2. Gebruik de kracht van online marketing

Maar wil je wat geld besparen, dan kun je het ook zelf aanpassen.

Net als de professionele vastgoedmakelaar kun jij bijvoorbeeld ook zelf gebruik maken van de kracht van online marketing. Je kan hier zelf mee aan de slag gaan, maar je kan hier ook wederom de hulp van een professional inschakelen.

Organisaties en bedrijven zoals MB-online in Den Bosch en omstreken, kan bijvoorbeeld voor de diverse online marketing kanalen de diensten leveren. Wanneer je online gevonden wordt is de kans op verhuur of verkoop namelijk een stuk groter.

3. Maak gebruik van je eigen netwerk

Iedereen bouwt gedurende zijn (professionele) leven een ruim netwerk op. Zorg er dan ook voor dat jouw netwerk op de hoogte is van de mogelijkheden van jouw kantoorruimte.

Iets simpels als een Facebookpost of een oproepje op Linkedin (met natuurlijk het verzoek om dit te delen) kan ervoor zorgen dat jouw kantoorruimte in no-time verhuurd of verkocht is.

De kracht van je netwerk is namelijk groter dan je denkt!

4. Vergeet ook je familie niet

Iets simpels als een goed gesprek met een familielid kan zomaar voor een interessante of belangrijke connectie zorgen.

Naast social media is het dan ook belangrijk om de mogelijkheden met betrekking tot jouw kantoorruimte in gesprekken naar voren te laten komen.

Het zou zomaar eens kunnen zijn dat ome Henk een ex-collega heeft die toevallig opzoek blijkt te zijn naar een kantoorruimte. Niet geschoten is altijd mis.

5. Professionele foto’s

Je kan je uiterste best doen om je kantoorruimte onder de aandacht te brengen, maar zonder de juiste, professionele foto’s kan het zijn dat niemand geïnteresseerd is.

De eerste indruk telt ook in dit geval. Zorg dat je kantoorruimte er goed en overzichtelijk uitziet en dat er professionele foto’s gemaakt worden.

Deze kun je vervolgens weer delen in punt 1 t/m 4!

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights