Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Kantoor huren? Dit zijn de beste tips

| door

Ben je ondernemer en wil je graag ergens een kantoor huren? Dit is natuurlijk een goede mogelijkheid. Op deze manier creëer je echt een eigen werkplek en dit is fijn.

Of je nu alleen werkt of ook medewerkers hebt, een kantoor hebben is fijn. Van het lezen van recensies tot het langsgaan bij verschillende kantoren: je kunt aan verschillende dingen denken als je een kantoor wilt zoeken voor jezelf.

Maar wat zijn de beste tips om een geschikt kantoor te vinden om te huren? Wij zetten het hieronder voor je op een rij.

Bepaal je budget

Om een geschikt kantoor te vinden, kan het eerst handig zijn om een budget te bepalen. Als je een kantoor wilt huren, kun je qua prijs alle kanten op. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Daarom is een budget opstellen handig om te doen, aangezien je zo specifieker kunt zoeken. Om een idee te krijgen van welk budget normaal is, kan het geen kwaad om even inspiratie op te doen online.

Kijk eens naar wat een kantoor gemiddeld kost en maak op basis daarvan je eigen inschatting.

Locatie bepalen

Je hebt vast een voorkeur voor een locatie voor jouw kantoor. Het is dan ook goed om een lijstje te maken met locaties waar je het prima lijkt om een kantoor te hebben. Zoek in de eerste instantie op meerdere plekken, je weet nooit wat je tegenkomt.

Of je nu in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Groningen een kantoor zoekt: je mogelijkheden zijn eindeloos. Zorg er in ieder geval voor dat je voor een locatie kiest waar je een goed gevoel bij hebt en waar je jezelf snel thuis zal voelen.

Bepalen hoeveel vierkante meter je nodig hebt

Ook niet geheel onbelangrijk bij het zoeken naar een mooi kantoor, is bepalen hoeveel vierkante meter je nodig hebt. Denk goed na over hoeveel ruimte je nodig hebt om goed aan de slag te kunnen.

Hoeveel vierkante meter je nodig hebt, is natuurlijk afhankelijk van hoeveel mensen er in het kantoor komen te werken. Houd hier dus goed rekening mee!

Deze tips hierboven kunnen je erbij helpen om een ideaal kantoor voor jezelf uit te zoeken. De zoektocht hiernaar kan best even duren. Het is te allen tijde belangrijk dat je voor een kantoor kiest waar je voor de volle 100% achterstaat.

Zo voorkom je dat je binnen een kort tijd alweer naar een andere plek wilt gaan met je kantoor. Ben je niet op zoek naar een heel kantoor, maar naar een huurwoning waar je ook een eigen thuiskantoortje kunt maken?
Dan kun je zeker eens op zoek gaan naar een huurwoning via Huurflits.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights