Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Kantoorruimte kopen? Zo krijg je snel een zakelijk pand gefinancierd

| door

Ben je een beginnend ondernemer of groei je als ondernemer uit je huidige jasje? Een kantoorruimte is de plek waar jij als ondernemer door kan groeien en je doelen kan bereiken.

Maar zodra je aan je doelen wil beginnen en een nieuw zakelijk pand wil kopen, komen er toch wat obstakels op de weg. Tegenwoordig verstrekken banken niet zomaar meer een zakelijke hypotheek. In dit artikel delen we een alternatief om toch een zakelijk pand te kunnen financieren.

photo 1497366754035 f200968a6e72

Crowdfunding ook inzetbaar voor zakelijke hypotheken

De oprichters van Mogelijk Vastgoedfinanciering merkten dat het voor ondernemers erg lastig was om een bedrijfshypotheek aan te vragen. Banken wilden geen risico lopen, maar waar moeten die ondernemers dan naartoe? Daarom is er een platform gecreëerd waarbij private investeerders het zakelijke pand van ondernemers financieren. 

Heb je als ondernemer een pand gezien waar jij graag in wil groeien, maar krijg je dat via de bank niet direct geregeld? Stap dan eens binnen bij Mogelijk. Je kan namelijk een zakelijke hypotheek vanaf €50.000 en tot €500.000 laten financieren door een private investeerder. 

Snelle realisatie

Het fijne aan deze manier van financieren is dat de investeerder het zakelijke vastgoed direct kan financieren. Hierdoor kan jij als ondernemer snel aan de slag en kom je niet terecht in een lang proces van papierwerk, heen en weer gebel en andere vervelende dingen die hierbij komen kijken. 

Je betaalt als ondernemer tussen de 4,5 en 6% rente. Je bent dus geen dief van je eigen portemonnee. En wil je tussentijds boetevrij aflossen? Ook dat is mogelijk. 

Een quickscan laten maken

Het begint natuurlijk wel allemaal bij een pand. Heb je op Kantoorruimtevinden.nl een mooi pand gezien? Dan is het tijd om een quickscan te doen.

Je geeft het te financieren object aan, waarna de medewerkers van Mogelijk binnen 2 werkdagen een analyse uitvoeren en jou kunnen vertellen welke leensom haalbaar is. Dus waar wacht je nog op?!

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights