Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Kantoorruimte of werkplek inrichten met deze interieurtips

| door

We verdienen allemaal een afgelegen ruimte, weg van het lawaai en de drukte van de buitenwereld, een aangewezen plek om ons hoofd neer te leggen en aan het werk te gaan.

pasted image 0 3

En voor degenen onder ons die vanuit huis werken, of graag een eigen zaak willen starten en een kantoor nodig hebben is zo’n ruimte niets minder dan een noodzaak.

Deze kantoorideeen zijn het bewijs van de genialiteit van de mens wanneer ze worden belast met een schijnbaar onoverkomelijk raadsel. Even trendy als functioneel, het kantoor kan op een aantal manieren worden ingericht, ongeacht de grootte, stijl van het kantoor of het product wat er verkocht wordt.

Of u nu op zoek bent naar iets eenvoudigs of meer geneigd bent om het ultieme in kantoor te bereiken, dit is uw kans om een ​​eigen kantoor te kiezen en aan te kleden zodat het meerwaarde krijgt.

Creëer uw eigen showroom op kantoor

Wilt u graag een plek creëren om uw producten te showen aan klanten zoals uw eigen ontworpen sport bh met beugel. Vrijwel elke ongebruikte kast kan worden gebruikt om deze situatie te creëren.

Van een kleine inloopkast tot een inloopkast met raam. Het enige wat u verder nodig heeft is een werkblad, een comfortabele zitplek en een gezonde dosis inspiratie.

Welke kast u kiest, hangt af van de grootte van het kantoor, de mensen met wie u het deelt en de bedoelingen met de kast.

Nadat u de locatie van uw kleine werkruimte heeft gekozen, is het tijd om uw gedachten te verleggen naar design. Wat heeft u nodig om een ​​productieve werkzone te creëren? Welke kleuren, stoffen en accessoires passen goed bij uw bedrijf en producten?

Welke accenten weerspiegelen het beste uw business? Bent u van plan gereedschap te verkopen, zorg er dan voor dat uw gereedschap een geschikte plek krijgt in een robuuste kast of rek. Wilt u kleding gaan verkopen zoals ondergoed als een sporth bh anita, plaats dan de juiste rekken of kasten waardoor uw product nog meer opvalt en matched met de overige aankleding van uw splinternieuwe kantoor of werkruimte.

Verlichtingsideeën voor uw kantoor

Voldoende verlichting is een must voor uw werkzone of winkel. Als uw kantoor al een lamp heeft, probeer die dan te gebruiken. Vervang een kale lamp door een armatuur met meerdere lampen die op specifieke zones in uw werkruimte kan worden gericht. Of voeg gewoon een mooie bol of schaduw toe om de schaduwen van een lamp met één bron te verzachten.

LED-lichtstrips die onder planken of kasten zijn geïnstalleerd, zijn een geweldige manier om uw werkoppervlak te verlichten zonder een zichtbare lichtarmatuur toe te voegen. Als uw budget krap is, kunnen een stekkerdoos en een verlengsnoer voldoende zijn om op een nabijgelegen stopcontact aan te sluiten.

Goed verlicht kantoor

Voor een echt goed verlicht kantoor moet u echter mogelijk een elektricien bellen om stopcontacten en verlichtingsarmaturen toe te voegen aan uw nieuwe werkzone. Heeft u een lingerie winkel en wilt u dat uw producten opvallen?

Zorg voor accenten in bepaalde hoeken van de ruimte, wanneer u bijvoorbeeld een spot op uw producten zoals een medische bh laat schijnen, ontvangen uw producten nog meer aandacht en daarmee meer geïnteresseerde kopers.

Als u een ruimte huurt, zoek dan naar lampen op batterijen die aan de muur of op een plank kunt bevestigd met verwijderbare plakstrips. Als uw huurcontract afloopt, verwijdert u ze gewoon en neemt u ze mee.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights