Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Keramisch parket

| door

Wanneer je aan een tegelvloer denkt, denk je misschien niet direct aan een vloer met een warme uitstraling. Vaak ziet men kille vierkante tegels in hun verbeelding die de uitstraling van een ruimte niet te goede komen.

Keramisch parket is het tegenovergestelde. Deze tegels hebben dezelfde afmetingen en verhoudingen als houten parket. De tegels zijn voorzien van een print (en soms een voelbare structuur) die hout nabootst. De prints en structuur van de tegels zijn tegenwoordig zo goed dat deze bijna niet meer van echt hout te onderscheiden zijn.

Voordelen keramisch parket

Keramisch parket heeft veel voordelen ten opzichte van een houten parketvloer.

  • Onderhoudsvriendelijk: keramische tegels worden gemaakt in een fabriek. De tegels worden op zeer hoge temperatuur gebakken waardoor ze keihard zijn. Hierdoor trekken er geen vloeistoffen in de tegels en kun je de tegels gewoon stofzuigen en dweilen.
  • Duurzaam: keramisch parket is vrijwel krasvast en zal zijn kleur niet verliezen. Wanneer je de vloer een keer goed dweilt is de vloer weer als nieuw, je kunt daarom jarenlang genieten van je vloer alsof hij nieuw is!
  • Vloerverwarming: al het keramisch parket kan gecombineerd worden met een vloerverwarming. Hierdoor heeft de vloer niet alleen visueel een warme uitstraling maar ook fysiek.
  • Doorleggen naar buiten: wil je graag houtlook tegels doorleggen naar buiten zodat je tegelvloer binnen en buiten een mooi geheel is? Dat kan! Er zijn tegenwoordig namelijk ook houtlook terrastegels. Deze tegels hebben dezelfde voordelen als keramisch parket.
  • Te gebruiken in natte ruimtes: keramisch parket is in tegenstelling tot houten parket te gebruiken in natte ruimtes. Let hierbij wel op dat je een tegel kiest die een hoge antislip waarde heeft. Met keramisch parket zorg je voor een unieke uitstraling van je badkamer.

Keramisch parket bij Totaaltegel

Ben je overtuigd van de voordelen van keramisch parket en wil je deze tegels in je woning? Kijk dan eens naar het ruime assortiment keramisch parket bij Totaaltegel.

Hier vind je een brede selectie aan kleuren, maatvoeringen en prints. Het keramisch parket varieert van lichtgrijs tot donkerbruin. De afmetingen variĆ«ren van klein tot groot: van 20×120 cm tot 30×240 cm. Het gehele assortiment is te bekijken op de website van Totaaltegel. Heb je al een tegel op het oog en wil je deze in het echt bekijken?

Ga dan gerust langs bij een van de showrooms van Totaaltegel, deze zijn gevestigd in Hegelsom en Vianen. Heb je veel vragen en wil je zeker zijn dat je niet lang hoeft te wachten? Maak dan van tevoren een afspraak met een van de verkoopspecialisten.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights