Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Kerstpakketten voor (grote) kantoren en aantallen kunnen enorm in prijs verschillen

| door

Als je als ondernemer zijnde een groot kantoor bezit, is de kans groot dat je meer dan slechts een handjevol personeel tot je beschikking hebt. Hoewel de kerstdagen nog even in het vooruitzicht liggen, vliegt de tijd als een razende voorbij, en kan het dan ook geen kwaad om een beetje op de zaken vooruit te lopen.

Want wist je dat kerstpakketten voor grote kantoren en aantallen enorm in prijs kunnen verschillen, terwijl dat eigenlijk helemaal niet nodig is?

Door middel van de juiste tools bespaar je jezelf namelijk snel en eenvoudig de nodige kosten, en wordt keuzestress verleden tijd!

Hoewel de werknemer tamelijk van het uitpakken van zijn of haar kerstpakket geniet, gaat er voor de werkgever vaak veel stress aan vooraf. Als je erover nadenkt is dat ook zo gek nog niet, want los van het feit dat de kerstpakketten ieder jaar als warme broodjes over de toonbank vliegen, is de keuze met betrekking tot kerstpakketten reuze.

Assortiment

Waar het assortiment kerstpakketten vroeger nog wat beperkt was, heb je tegenwoordig namelijk niet alleen de keuze uit formaat en prijs, maar ook nog eens uit verschillende thema’s.

Food kerstpakketten, culturele kerstpakketten, drank kerstpakketten, home and living kerstpakketten en het onder de vrouwen geliefde beauty and wellness pakket, zijn slechts enkele voorbeelden van thema’s waaruit je kunt kiezen.

Daarnaast heb je ook nog keuze uit de meest gekochte kerstpakketten, het traditionele kerstpakket en uit verschillende prijsklassen. Jezelf kwalijk nemen dat je in voorgaande jaren misschien iets teveel hebt neergelegd voor de kerstpakketten voor je personeel, hoef je dus ook niet te doen.

Kerstpakkettenkiezer

Als je wil voorkomen dat je ook dit jaar weer teveel geld neerlegt om je personeel te voorzien van een goed kerstpakket, dan biedt de kerstpakkettenkiezer verschillende oplossingen. Waar jij als werkgever nog lang niet bezig bent met het bedenken van een kerstpakket, zijn ze bij kerstpakkettenkiezer.nl namelijk allang begonnen met bedenken wat ze dit jaar voor je in petto hebben.

Bij het samenstellen van de kerstpakketten wordt dan ook zorgvuldig gekeken naar originaliteit, de laatste trends, de prijs-kwaliteitsverhouding en naar de eerder genoemde thema’s en opties. De variaties daartussen zie je terug op de website, die je de nodige zorgen uit handen neemt.

Door middel van de kerstpakkettenkiezer, kies je namelijk eenvoudig het gewenste aantal pakketten voor de door jou gewenste prijs, zodat je zeker weet dat je niet teveel betaald voor het perfecte kerstcadeau voor je personeel!

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights