Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Klanten in Antwerpen: dit zijn de beste hotels in Antwerpen om te overnachten

| door

Heb jij een mooie kantoorruimte in Antwerpen op het oog? Of wil je er graag heen met je bedrijf? Dan is het belangrijk dat je ook wat weet van de omgeving.

Bijvoorbeeld wanneer je klanten krijgt die niet uit de buurt komen. Weet jij welke hotels je kunt aanraden en welke niet? Dit zijn de beste hotels in Antwerpen om te overnachten, die je altijd kunt aanraden aan klanten die een overnachting willen boeken.

Hyllit Hotel

Het Hyllit hotel is een van de beste en bekendste hotels van Antwerpen. Het is een prachtig hotel dat in het midden van de stad is gelegen.

Het ligt direct aan een grote winkelstraat, dicht bij de Grote Markt. In het hotel merk je niets van de drukke omgeving: het is er heerlijk rustig en je kunt er echt ontspannen.

Het Hyllit hotel heeft als bijzonderheden een luxe restaurant op het dak, een mooie binnenplaats, een binnenzwembad en een sauna.

2. The Plaza Hotel

Het The Plaza Hotel ligt vlakbij het stadspark in een rustige omgeving. Toch is het minder dan 10 minuten lopen naar het hartje van de stad.

In het hotel vind je een prachtige Engelse bar. Vanaf het dak van het hotel heb je een panoramisch uitzicht over een groot deel van Antwerpen.

Je kunt in het hotel dineren, maar het hotel werkt ook samen met een aantal restaurants in de stad. Hier wordt je gratis naartoe vervoerd en na het diner weer opgehaald.

3. Ramada Plaza Antwerp

Ramada Plaza Antwerp is een luxe hotel dat midden in het zakendistrict gevestigd is.

Ideaal als je zaken wilt doen! Het hotel is voorzien van een luxe sauna en een uitgebreid fitness centrum.

Verder kun je er ’s morgens genieten van een uitgebreid Amerikaans ontbijt, en worden ook de lunch en een luxe diner in het hotelrestaurant geserveerd.

4. Lindner WTC Hotel

Het Lindner WTC Hotel is speciaal ingericht op zakenmensen. Er zijn diverse loungeruimtes waar je ongestoord kunt praten.

Bovendien ligt het hotel vlakbij het Centraal Station, dus goed bereikbaar. Willen je klanten ook even ontspannen, dan zijn ze binnen vijf minuten in de binnenstad of in de Antwerpse Zoo. In het hotel is een sauna en een uitgebreide fitnessruimte.

5. De Keyser

De Keyserlei is een bekende straat in het centrum van Antwerpen. Daar vind je ook hotel De Keyser.

Dit hotel is ‘adults only’, dus je komt er geen kinderen tegen. Lekker rustig voor je zakenpartners! Het hotel ligt dicht bij het centrum en bij de Antwerpse Zoo. Bovendien kun je er ’s morgens heerlijk ontbijten en heb je een prachtig uitzicht over een van de mooiste straten van Antwerpen.

Heb jij regelmatig klanten in Antwerpen? Of ben je bezig een groot evenement op kantoor te organiseren in Antwerpen? De bovenstaande vijf hotels worden zeer goed aangeschreven. Ze zijn heel geschikt om je klanten onder te brengen.

Door je klanten goed te helpen bij het vinden van een hotel, is de kans groter dat ze zaken met je willen doen.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights