Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Kun je geconcentreerd te werk gaan met een lange werkdag?

| door

Maak jij de laatste tijd veel lange dagen en vind je het moeilijk om geconcentreerd te blijven?

Dan zijn er verschillende manieren om je concentratie te behouden. Op deze manier kun je het werk sneller afronden en hoef je niet bang te zijn dat je nóg vaker moet overwerken.

Hieronder lees je verschillende goede manieren om je concentratie tijdens een lange werkdag niet te verliezen. Door dit artikel goed door te lezen weet jij straks precies hoe je de lange werkdag door kunt komen.

Hulpmiddelen

Er zijn een aantal verschillende hulpmiddelen die je kunt gebruiken om geconcentreerd te blijven.

Zo heb je bijvoorbeeld veel natuurlijke middelen die je kunt innemen voor een verbeterde concentratie. Een goed voorbeeld hiervan is CBD-olie. CBD is afkomstig van de hennepplant.

Deze stof zorgt voor een verbeterde concentratie en wordt door mensen ervaren als pijnverzachtend. Terwijl wiet vooral geassocieerd wordt met THC, is CBD-olie afkomstig van legale hennep met een verwaarloosbaar percentage THC. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je ‘high’ wordt van de stof.

Je kunt CBD-olie bij verschillende leveranciers bestellen. Het is wel van groot belang dat je voor een betrouwbaar adres kiest. Een voorbeeld van een betrouwbare partij is CBDolie.nl.

Voldoende slaap

Weet je dat je morgen een lange werkdag hebt? Kies er dan voor om op tijd naar bed te gaan.

Als je een slechte nachtrust hebt gehad ben je een stuk minder productief. Bovendien ben je in dit geval ook veel sneller afgeleid. Dit is uiteraard ver van prettig, al helemaal als je een deadline moet halen.

Het is daarom een aanrader om op tijd naar bed te gaan. Door middel van een goede nachtrust kun jij je tijdens een lange dag een stuk beter concentreren. Bovendien hoef je zo ook minder bang te zijn dat je de targets niet haalt.

Realistische doelen

Maak je al een langere periode lange dagen? Dan is het belangrijk dat je goed nadenkt of de targets wel realistisch zijn.

Als de targets niet gehaald worden is dit ontzettend demotiverend. Bovendien ga je op deze manier steeds verder achterlopen. Het is daarom aan te raden om elke dag een realistisch doel te bepalen.

Als het doel dan niet gehaald wordt, hoef je slechts één keer over te werken. Je hoeft in dit geval niet bang te zijn dat er maar geen einde aan het werk lijkt te komen.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights