Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Mogelijkheden om je kantoorpand of bedrijfspand te promoten met een led scherm

| door

Tegenwoordig zie je dat er steeds meer led gevelreclame aanwezig was. Vooral de grote winkelketens / bedrijven zoals bv ZARA en H&M hebben hele grote led gevelreclame schermen om reclame maken voor producten die ze momenteel in de winkel hadden liggen.

Zulke led displays zijn een goede aandachtstrekker en de content is snel verwisselbaar dus men kan makkelijk inspelen op actualiteiten of veranderingen in het assortiment.

Led scherm aan de gevel

Zelfs sommige kantoorpanden hebben momenteel led schermen voor reclame. Bijvoorbeeld voor advertenties als ze personeel zoeken of gewoon om het logo op weer te geven.

Niet alle led reclame schermen hangen overigens aan de gevel want sommige bedrijven hangen de led schermen in de etalage of in ieder geval achter de ramen. 

Het voordeel hiervan is dat er geen vergunning hoeft te worden aangevraagd en dus ook geen precariorecht hoeft te worden betaald.

Als een bedrijf het led scherm binnen wil hangen en toch ook lichtinval in het pand wil hebben dan kunnen ze gebruik maken van een MESH led scherm. Ook wel transparant led scherm genoemd. Deze schermen hebben een lichtdoorlatenheid tussen de LED’s omdat de LED’s op strips zitten geplaatst die een stuk van elkaar zijn gemonteerd. Deze modules kunnen ook naadloos op elkaar aangesloten worden zodat je een heel groot beeld krijgt.

Eisen vergunning led scherm

In veel gemeentes is het een verplichting  om een vergunning aan te vragen als je een led scherm buiten aan de gevel wilt monteren.

De gemeente kan zo voorkomen dat iedereen zomaar een scherm aan de gevel monteert wat voor overlast kan zorgen in het straatbeeld.

Led schermen kunnen namelijk heel erg groot van afmeting zijn, heel fel branden of heel snel van content wisselen. Om overlast tegen te gaan kunnen gemeente voorwaarden stellen aan het gebruik van het scherm. Zo mag het:

  • geen lichtvervuiling opleveren,
  • moet het ‘s nachts uitstaan of gedimd worden, 
  • mogen er langs een autoweg geen films op worden vertoond maar alleen plaatjes
  • moeten de plaatjes minimaal 8 seconden blijven staan

LED scherm op aanhanger

Een andere mogelijkheid die soms wordt gebruikt is als een kantoorpand te huur staat. Als dit kantoorpand op een goede zichtlocatie staat dan is het het overwegen waard om tijdelijk een LED scherm aanhanger voor het pand te plaatsen om aandacht te trekken van passanten.

Zo kan u in korte tijd veel potentiele huurders bereiken. U kunt kort weergeven wat de voordelen en eigenschappen van het kantoorpand zijn en eventueel foto’s van de ruimtes tonen om mensen te bewegen een bezichtigingsafspraak te maken.

Geschreven door leddisplayexpert BV

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights