Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Onze 4 favoriete stoere houthaarden

| door

Wanneer je op zoekt gaat naar een houthaard, zal je er al snel achter komen dat er enorm veel haarden op de markt te verkrijgen zijn.

Haarden in verschillende stijlen, kleuren, formaten. Eigenlijk is er voor ieder wat wils! Ben jij nou op zoek naar een stoere, eigenwijze haard? Wij hebben speciaal voor jou onze 4 favorieten onder elkaar gezet.

Barbas Box 55

Wij zijn helemaal weg van deze Barbas Box 55.

Een stoere houtkachel met houtvak, waardoor je het hout altijd in de buurt hebt liggen. Deze houthaard heeft een bijzonder hoog rendement, waardoor hij ook geschikt is voor de wat grotere woningen.

De hendel om de haard open te krijgen kan volledig worden weggewerkt, waardoor je niet wordt afgeleid van de spelende vlammen in de haard. Naast de Barbas Box 55 beschikt de Box-serie over een aantal andere mooie en stoere haarden van diverse formaten.

Wanders Peppel

De Wanders Peppel is een vrijstaande houthaard op korte poten met een stoer uiterlijk door de strakke lijnen.

De haard is voorzien van een stoere handgreep waar de haard mee open en gesloten kan worden. Door het robuuste uiterlijk en het ruime formaat is deze haard een echte eyecatcher in jouw woning!

Dovre Brut 100

De Dovre Brut 100 heeft een smal model, maar is daardoor niet minder stoer! De haard heeft een relatief grote ruit, waardoor je mooi zicht hebt op de dansende vlammen.

De haard heeft mooie details wat de haard echt af maakt. De Brut 100 heeft, ondanks zijn formaat, een rendement van maar liefst 78%, waardoor hij de ruimte snel en effectief verwarmd.

De haard is ook beschikbaar op langere poten onder de naam Dovre Brut 200.

Barbas Unilux-6 67

Tot slot de Barbas Unilux-6 67. Deze houtkachel is, in tegenstelling tot de andere genoemde houthaarden, een inbouw-/inzethaard.

De haard heeft een front vuurzicht, wat betekent dat het vuur alleen aan de voorkant te bewonderen is. Deze inbouwhaard is voorzien van een hoge ruit, waardoor je mooi zicht hebt op de vlammen.

De haard is vrijwel helemaal naar wens samen te stellen. Zo kun je kiezen voor een kaderloos frame, een klassiek kader, een verdiept kader en een inbouwkader.

Afhankelijk van wat je kiest, past deze haard uitstekend in een strak en stoer interieur. De haard heeft een vermogen van 7-9kW, waardoor hij snel de ruimte kan verwarmen.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights