Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Op zoek naar een kantoorruimte in Rotterdam?

| door

Werken in Rotterdam betekent werken in een stad die altijd in beweging is. In deze bruisende omgeving zijn veel kantoorpanden waar ondernemers iedere dag het beste uit zichzelf proberen te halen.

scenic view of the city 735790

De stad biedt veel flexwerkplekken en leuke koffietentjes waar je inspiratie kunt opdoen voor jouw werk. Het is dan ook niet voor niets dat nog veel ondernemers op zoek zijn naar een kantoorruimte in Rotterdam. Maar net zoals de huizenmarkt, is er veel vraag en is het aanbod krap.

Daarom geven wij jou graag een aantal tips waardoor jij toch snel een perfecte kantoorruimte kunt vinden!

Kantoorruimte huren

Een kantoorruimte huren Rotterdam kan op verschillende manieren. Zo kun je een kantoor huren in een groot gebouw met meerdere organisaties óf je kiest ervoor om zelf een ruimte te huren, los van andere organisaties. Dit is afhankelijk van je wensen en je budget.

Zo is het bijvoorbeeld goedkoper om een ruimte te huren in een verzamelgebouw. In het centrum van Rotterdam zijn ook veel flexwerkplekken beschikbaar, wat vooral weer handig is als je niet veel personeel hebt en geen permanente ruimte nodig hebt. Dit zijn zaken waar je van te voren goed over nagedacht moet hebben. Ga dus eerst voor jezelf na waar je precies naar op zoek bent en waar een ruimte aan moet voldoen.

Denk hierbij ook aan het oppervlakte die je denkt nodig te hebben, hoeveelheid personeel en het doel van het kantoor. Wil je bijvoorbeeld veel klanten ontvangen en moet de ruimte over vergaderruimtes beschikken?

Waar in Rotterdam?

Rotterdam is best een grote stad en daarom zijn er ook meerdere locaties waar je een kantoorruimte kunt zoeken. Zo kun je ervoor kiezen om midden in het centrum te gaan werken of in wijken rondom het centrum.

Om snel een ruimte te vinden kun je hulp inschakelen van een makelaar. Zorg er daarom voor dat je ingeschreven staat bij een makelaar, zoals Kettner Makelaardij. Zij kunnen heel gericht zien op welke locaties wat voor soort kantoorruimtes vrijkomen die voldoen aan jouw eisen.

Zelf kan het soms lastig zijn om op de hoogte te blijven van alle beschikbare ruimtes. Een makelaar doet dit voor jou en brengt je op de hoogte wanneer iets vrijkomt. Ze hebben een grote database die ze dagelijks in de gaten houden. Zo kun jij weer tijd besparen voor andere zaken die je moet regelen rondom de verhuizing.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights