Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Opslagtent is goed alternatief voor meer opslagruimte met lage investering

| door

Wanneer je op zoek bent naar meer ruimte voor opslag, meer bedrijvigheid of een groter oppervlakte om tijdelijke werkzaamheden uit te voeren, dan kan een grote opslagtent een goede oplossing zijn waarin je niet al te veel in hoeft te investeren.

De opslagtenten zijn eenvoudig te plaatsen en ook eenvoudig te vergroten of te verkleinen. Hierdoor kan je zeer flexibel met de opslagruimte omgaan. Bovendien zijn de opslagtenten in zeer veel maten en afmetingen beschikbaar waardoor er altijd een opslagtent is die past bij jouw behoefte en jouw situatie.

Of je nu een tent nodig hebt voor opslag, extra bedrijfsruimte of als overkapping voor een zwembad of voetbalveld; echt alle opties zijn bespreekbaar.

Waar kan je de opslagtenten voor gebruiken?


De opslagtenten zijn, anders dan de naam doet vermoeden, voor alle doeleinden te gebruiken. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke uitbereiding van het bedrijf of juist naar een overkapping voor tijdelijk extra werkzaamheden, een grote opslagtent kan dan uitkomst bieden.

De tenten zijn eenvoudig op maat aan te passen en aan te passen aan de gewenste situatie. Hierdoor is flexibele opslagruimte gegarandeerd zonder dat je een dure investering hoeft te maken. Je huurt de tent en de maandelijkse lasten van extra bedrijfsruimte zijn daardoor inzichtelijk.

Bovendien, wanneer je de tent niet meer nodig hebt is de extra ruimte zo weer opgeruimd. De opslagtent is daardoor ook zeer geschikt voor seizoensgebonden activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een overkapping voor een zwembad of voetbalveld in de winter of juist als toevoeging aan de sportschool in de zomer. De opslagtenten zijn dus multivariabel inzetbaar zonder dat er dure investeringen nodig zijn.

Het gemak van een grote opslagtent:


Naast dat een grote opslagtent veel ruimte creëert is het ook nog eens eenvoudig te realiseren. Door het modulaire bouwsysteem is de tent zeer flexibel in gebruik en naar iedere situatie aan te passen. De tenten zijn stevig gebouwd en bestand tegen diverse weersomstandigheden.

Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat de tent bij extreme windvlagen weg zal waaien. Dit maakt de opslagtent geschikt voor zowel tijdelijke oplossingen als voor oplossingen op de langere termijn. Een ander voordeel is dat u geen nieuwe bedrijfsruimte hoeft te bouwen en dat het vergunningtraject daardoor ook een stuk eenvoudiger is.

U heeft niet te maken met formele kwaliteitseisen aan de bouw omdat de tenten doorgaans voor tijdelijk gebruik zijn. Wilt u de opslagtent laten passen bij uw huidige bedrijf? Ook dat is mogelijk doordat de opslagtenten in veel verschillende designs verkrijgbaar zijn.

Uitbreiding van je bedrijf

Ben je dus op zoek naar extra opslagruimte of uitbereiding van je bedrijf? Zoek dan niet verder en kijk eens naar de mogelijkheden die een grote opslagtent je kan bieden. Met een lage investering kan je de ruimte creëren die je nodig hebt en flexibel met de ruimte omgaan.

De opslagtenten zijn in veel verschillende maatvoeringen beschikbaar waardoor ze altijd zullen passen bij jouw situatie en jouw wensen. En heb je de ruimte niet meer nodig? Dan is de tent eenvoudig verwijderd en blijft u niet zitten met hoge kosten.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights