Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Waarom een screen kopen voor je kantoor?

| door

Als je ooit het gevoel hebt gehad dat je iets mist op je kantoor, maar je kon je vinger er niet op leggen, dan zou het zomaar een screen kunnen zijn. Deze vaak onderschatte toevoeging kan de sfeer en functionaliteit van je werkruimte volledig veranderen. Een screen kopen zal je veel werkcomfort geven. We zetten de voordelen op een rijtje.

Voel de sfeer: esthetiek van screens

Het eerste waar je misschien aan denkt als je een screen ziet, is zijn esthetische waarde. Ze hebben een elegant en strak design dat elke ruimte kan transformeren. Of je nu houdt van minimalistisch, industrieel, of een andere interieurstijl, een screen zal naadloos integreren met je inrichting.

Zeg vaarwel tegen fel licht en hitte

Je hebt het vast wel eens meegemaakt. Het is een zonnige dag en je probeert te werken maar de zonnestralen maken het je onmogelijk. Ze veroorzaken schitteringen op je scherm of laten de kamer oververhit aanvoelen. Een screen kopen kan hierbij helpen. Ze weren niet alleen het zonlicht af maar zorgen er ook voor dat de temperatuur binnen aangenaam blijft.

Privacy met een vleugje klasse

Wil je meer privacy zonder je werkruimte volledig af te sluiten van de buitenwereld? Dat is waar screens weer in het spel komen. Je kunt nog steeds genieten van natuurlijk licht en enigszins naar buiten kijken, maar voorbijgangers kunnen niet gemakkelijk naar binnen gluren. Zo behoud je jouw privacy, terwijl je nog steeds het gevoel hebt verbonden te zijn met de buitenwereld.

Een duurzame keuze

In tegenstelling tot traditionele gordijnen of jaloezie├źn, zijn screens gemaakt om lang mee te gaan. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden en behouden hun kleur en vorm jaar na jaar. Een screen kopen is een zakelijke investering waar je heel lang plezier van zult hebben.

Aanpassingsvermogen en maatwerk

Een ander groot voordeel van een screen kopen is de enorme keuzemogelijkheid. Of je nu grote raampartijen hebt, dakramen, of kleine vensters, er zijn screens beschikbaar in allerlei maten en designs. Bovendien kun je kiezen uit verschillende stoffen en materialen, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt, zowel qua functionaliteit als qua uitstraling.

Eenvoudig in gebruik

Het kan zijn dat je je zorgen maakt over het gebruik van screens, vooral als technologie niet echt je ding is. Maar maak je geen zorgen. De meeste moderne screens zijn uiterst gebruiksvriendelijk. Of ze nu handmatig of met een afstandsbediening worden bediend, je zult merken dat ze soepel en eenvoudig te hanteren zijn.

Screen kopen is meer dan luxe

Als je nog steeds twijfelt of een screen iets voor jou is, denk dan aan alle voordelen die het biedt: esthetiek, bescherming tegen zonlicht, privacy, duurzaamheid en gebruiksgemak. Zie het niet alleen als een stijlvolle toevoeging aan kantoor, maar ook als een praktische investering die je leven comfortabeler en aangenamer maakt. Een screen kopen kan echt de finishing touch zijn die je ruimte nodig heeft. En wie wil er nu niet werken in een ruimte die zowel mooi als functioneel is?

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights