Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Wat zijn de voordelen van een kantoor huren?

| door

Het kan erg fijn zijn om een kantoor te huren, zeker als je een bedrijf hebt met collega’s waarbij je een ruimte nodig hebt om met zijn alle te kunnen samenwerken.

pexels polina zimmerman 3778619 1

Je kunt een kantoorpand kopen, maar er zitten veel voordelen aan het alleen maar huren van een kantoorpand, hieronder zullen wij deze voordelen voor je onder elkaar neer zetten.

Schoonmaken

Een activiteit die vaak veel tijd kost en waar meestal niemand echt zin in heeft, is het schoonmaken van het kantoor. Een voordeel bij het huren van een kantoor in een pand, is dat er meestal een schoonmaakbedrijf is die dit voor jou doet.

Zoek eens op “Kantoorruimte huren rotterdam” voor de mogelijkheden.

Voorzieningen

Als je een kantoor huurt in een pand zijn er ook nog eens allemaal voorzieningen waar je van gebruik kan maken.

Zo beschikken ze meestal over belhokjes, heb je soms ook restaurantjes in het gebouw waar je kunt lunchen, maar je kunt meestal ook ruimtes huren om een vergadering in te houden als je dit niet op kantoor wilt doen waar de rest van de collega’s ook bij zijn.

Kosten

Het fijne aan het huren van een kantoor is dat je niet apart hoeft te betalen voor elektriciteit, water of gas. Dit gaat zeker met een grotere groep werknemers een hoop geld schelen.

Je betaald dus alleen de huur per maand, waarbij de rest inbegrepen zit.

Flexibel

Verder is het ook fijn dat het flexibel is, je kunt namelijk extra ruimtes erbij huren of een grotere ruimte huren waardoor jij kunt blijven groeien met je bedrijf zonder dat je in het kleine kantoortje van eerst hoeft te blijven zitten.

Locatie

Ook kun je zelf de locatie uitzoeken, vaak zitten verhuurders van kantoren op gunstige plekken, kijk daarom eens in de buurt of je een mooi kantoor te huur kunt vinden.

Als je op zoek bent naar een ruimte voor jou en je collega’s, dan kan het slim zijn om een kantoor te gaan huren. Je hoeft dan meestal niet zelf de schoonmaak te doen, die wordt gedaan door een schoonmaakbedrijf. Je mag ook gebruik maken van de voorzieningen in het pand zoals een vergaderruimte.

Bij de kosten hoef je vaak niet nog apart te betalen voor elektriciteit, gas en water. Als je wilt uitbreiden kan dit ook eenvoudig door een extra ruimte te huren of te verhuizen naar een groter kantoor. Ook kun je zelf de locatie uitkiezen.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights